Az alábbi kutyatáp megfelelne egy fiatalabb és egy idős kutyának?
ezt láttam a dogshop-nál
két kistestű kutyánk van az egyik 1 éves a másik 10,5,mindkettő kaphatná ezt??
teljesen jó táp,bár a fehérje tartalma miatt én aggódnék az idős kutyus miatt.
Nem lehetne megoldani hogy neki senior tápot vegyél?:S
Köszi a válaszokat!
Nem hiszem,hogy gond lenne,mert az acanának is 26 % a fehérje tartalma ha jól emlékszem, 1 éve etetek vele és semmi gond nincs,csak olyan tápot szeretnék venni ami olcsóbb,de jó is mert anyagilag nem álunk jól az acanát már nem tudjuk megvenni,most anyum kap majd pénzt és mondta keresek a neten oyan 15-20 kg tápot amit max 10 ezer ftért lehet venni és mind a két kutyának jó lenne..amúgy acanából a bárányosat kapták..
Megnéztem pár senior tápot mindegyiknek 25-26% a fehérjetartalma..
amúgy az mért baj ha magas??bár szerintem ennyi még nem gond ,én úgy tudom,hogy 30 % felett magas egy táp fehérje tartalma..
A cibau-ba első helyen van a rizs és túl sok benne..
a kennels favouritnek sem szimpi az összetétele..
Nem tudom melyiket nézted, egyedül a halasban van elöl a rizs, de a dehidratált hústartalom van feltüntetve nem a friss (aminek 80%-a víz) és nincsenek benne melléktermékek mint abban amit linkeltél.
De természetesen te döntesz.
Még a brit is viszonylag jó áron van, bár abból nincs tenyésztői kiszerelés, de annyit megér, hogy ránézz, hátha...
Az ecopetnek most néztem az összetevőit,kukorica első helyen 28% az sok,hús alig van benne..
még a brit-et néztem az jónak tűnik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!