Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Esős idő? Tovább lent.

Esős idő? Tovább lent.

Figyelt kérdés
Ti hogyan fárasztjátok le kutyátokat esős időben, ha utál vizes lenni?:)
2012. szept. 13. 18:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

első vagyok..

Szilvi & Argos leírta :)

amúgy trükk tanításba nagyon eltudnak fáradni,de mi még kaját rejtünk el a házban és azt kell megkeresniük, ha ezt 1 óráig csinálom a két kutya kiszokott dőlni,persze nem helyetesítheti a fizikai lefárasztást,de azért ez is fárasztó agyban!!

2012. szept. 13. 18:39
 12/16 A kérdező kommentje:
Jó ötlet, köszi, kipróbálom!!! :) Mindjárt megyünk is. És a gazdi lesz a két lábon járó húsbolt :)
2012. szept. 13. 18:39
 13/16 A kérdező kommentje:
3/4 órát voltunk lent, jutalom falatokkal :) fárasztás folytatódik...;)
2012. szept. 13. 20:07
 14/16 anonim ***** válasza:

séta esőben sok-sok jutifalattal,hogy az esőt is pozitív élményként élje meg.

a kutya nem dönthet arról,hogy mit szeretne,mert erre ott vagy te ,a gazdi,aki a szabályokat hozza:)

persze inkább esőkabátot vegyél,mint esernyőt,mert ott csak az egyik kezed szabad!

eső = jó dolog,persze otthon aztán rendbe kell rakni:)

vagy később ősszel-télen-tavasszal, cseszheted:)

( a hó más ,azt minden kutya szereti, de hó csak pár hétig van )

2012. szept. 14. 12:33
 15/16 anonim ***** válasza:

Amúgy még annyi eszembe jutott, hogy néhány napján az évnek az ember általában megfázik, gyomorrontást kap, stb., és ilyenkor én bizony nem megyek sétáltatni, mert csak meghosszabbítaná a betegség lefolyását.

Erre az időre (is) kiválóan alkalmasak az interaktív játékok!

Mivel elég borsos áruk van, én vadászom a leértékelésekre...

Az Aldiban és a Kikben szoktam látni, be is spájzoltam belőlük...:D

Illetve ha kicsit kreatív az ember, ezt:

[link]

helyettesítheti mondjuk ezzel:

http://www.youtube.com/watch?v=kPIh1PV0Adw

(nyilván jobb a bolti, mert az "keljfeljancsi", csak az én pénztárcámhoz nem passzol...)

De szóval ha úgy adódik, vagy annyira rossz idő van, ezek az interaktív játékok, és/vagy a klikkerezés nagyon tutin lefárasztják szellemileg a kutyusokat:)

(klikkerezésnél van, hogy tök hülye feladatot találok ki, mondjuk be kell lépnie két lábbal egy vödörbe, vagy ilyesmi... nem az a lényeg, hogy értelmes dolgot találj ki, hanem hogy forogjanak az agykerekek...:))

2012. szept. 14. 14:18
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket :) Kipróbálom! Épp tegnap kezdtük el a klikkerezést (mert járunk már oviba), úgyhogy gyakorolni is tudunk...
2012. szept. 15. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!