Tenyészszemlén csak kizáró hibával nem adják meg a tenyésztési engedélyt?
Figyelt kérdés
12012. szept. 12. 14:56
2/9 anonim válasza:
A kizáró hiba azért kizáró hiba, mert ezzel a hibával nem lehet tenyésztésbe vonni az egyedet. De ez szerintem alapvető dolog kellene, hogy legyen mindenkinél, hogy ilyen kutyával nem is próbálkozik!
3/9 anonim válasza:
Csak érted mi a kizáró hiba??
Nekem egy munka borderem van, rövid szőrrel, sportos alkattal, hosszú lábakkal...kíváncsi vagyok h a tenyészszemlén megkapja-e a minősítést :o))) Pedig maradjunk annyiban h boderesebb mint megannyi showmaci...
4/9 A kérdező kommentje:
Tenyészszemlére akarok menni, de kiállításon nem kaptunk olyan jó eredményeket, kicsit ilyen kicsit olyan volt a kutya...mindenre az volt írva hogy kissé...kizáró hibája nincs, ami kizáró a fajtánál az nála mind tökéletes.
2012. szept. 12. 16:12
5/9 anonim válasza:
kizáró hibák pl. fog-harapáshiba, félheréjűség, rossz szőrminőség. ha bármi kizáró hibája lenne, akkor a kiállitáson kizárnák.
6/9 anonim válasza:
a tenyészkutya nem összekeverendő a show kutyával!
7/9 anonim válasza:
az egyértelmű, hisz a tenyészértékét egy kutyának nem az adja, hány kupája van. De ha tenyésztésből kizáró hibája lenne, és kérdező irta ,hogy volt már vele kiállitáson, akkor ott is eleve disqvalifikálták volna.
8/9 A kérdező kommentje:
Attól tartok hogy az apróbb bírói nemtetszések miatt, alacsonyabban tűzött farok, íveltebb hát ilyesmik miatt nem kapja meg.
2012. szept. 12. 18:17
9/9 anonim válasza:
szerintem emiatt ne aggódj:) sok szerencsét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!