Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan etessem a kutyám?

Hogyan etessem a kutyám?

Figyelt kérdés
Örökbefogadtam egy nagyon sovány kutyát de az etetéséről sajna nem mondtak és nem kérdeztem semmit.Ugy veszem észre hogy nem bir nagy adagokat megenni.Többszőr adjak neki enni?Vagy hogy?Kérlek segitsetek.
2009. júl. 30. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szia!nem szabad szabad hirtelen sokat adni neki mert annak csak baj lesz a vége..pl:hasmenés. az én kutyáim egy nap egyszer kapnak enni reggel, pedig különböző méretűek.
2009. júl. 30. 10:50
 2/5 anonim ***** válasza:

egy adagot mondjuk ossz fel 3 részre és azt add oda neki, reggel, délután, emg este :)

fokozatosan kicsit növeld a mennyiségeket :)

sok sikert :)

2009. júl. 30. 10:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Nemtudom mennyire van rossz állapotban, de csak kis adagokat adj neki, és semmiképp se engedd pl egy nagy tál kaja elé, amit mondjuk egy hétre előre készítettél ki, néhány kutya hajlamos halálraenni magát ...
2009. júl. 30. 10:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Kezd úgy sztem mintha kiskutya lenne a napi adagját oszd be 4 vagy ha teheted 5 adagra és úgy add neki. ÉS így fokozatosan ha látod, hogy kezd gyarapodni vidd le az adagot 2-re később pedig elég lesz a napi 1 étkezés. De ne egyik napról a másikra ez eltelhet akár3-4 hétig is fokozatosan és táplálót adj neki sok vitaminnal.Nagyon szép tőled, hogy örökbefogadtad!!!!Bárcsak mindenki ilyen lenne:)
2009. júl. 30. 10:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

az elején fel kell erősíteni.

napi 3-4-5 × adni ,mindíg kis adagokban.

este kapjon mindíg a legtöbbet,mert akkor esznek igazán.

hogyan add oda:

-mindíg hívd amikor enni adsz neki!

- mindíg lássa,hogy előbb te eszel ( képletesen ) belőle pl : mindha kivennél egy kis darabot és megennéd .

- amennyiben 10-15 perc után még nem ette meg,vedd el,és tedd át a következő időpontra!!!!!!!

ne félj,erős egészséges lessz, de ha nem így jársz el :,morgós , akaratos,valamint követelőzővé is válhat.

mindíg lássa,hogy ő csak utánnad ehet,és te döntöd el meddig !!

így ,megeszi az adagot, mindíg akkor amikor te azt jónak látod !

2009. júl. 30. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!