Mér vizelt le a kutyám?
"ehet h nemértek hozzájuk de azt tudom h szeretetre van szükségük."
Hát pont ez az, hogy nem értesz hozzájuk, és ezért valójában fogalmad sincs, hogy mire van szükségük.
Az az igazság, hogy csak szerinted van szükségük a szeretetre, de valójában a szeretet kimutatása az embernek tesz jót, az emberről szól, (elég önző módon) és egy kutyának szeretetre van legutolsó sorban szüksége.
Lehet, hogy ez így paradox módon hangzik, vagy hihetetlenül, de igaz!
Emellett pedig teljesen figyelmen kívül hagyod a valódi igényeit, és emberként kezeled.
Igaz, feliratos, de szerintem legalább az alap irányelvek elsajátításához, megváltoztatásához ez egy nagyon hasznos anyag lenne, mindenképpen érdemes lenne végignézni:
sürgősen látogass meg egy kutyasulit, vagy vegyél legalább egy könyvet... veszélyes, ha így nem értesz a kutyákhoz.
én írtam, hogy ha az enyém pisilt volna le engem, repült volna egyet. jól le is pontoztak... pedig NEM verem a kutyám, sőt, anya pici fia, ágyamba is bejöhet, de mellette vannak szabályok, és van, amit nem tűrök el, ez pl. a velem szembeni abszolút nyílt pofátlanság illetve az gresszió.
az, hogy szereted, nem elég. ha nem is olyan sablonos az egész, hogy legyél te a falkavezér, akkor sem lehet a kutya feletted a rangsorban. márpedig ha lepisil, piszkál stb. akkor biztosan azt hiszi, egy domináns, magasabb rendű egyednek meg vannak kiváltságai... örülnél ha amikor elmennél mellette evés közben, megharapna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!