Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyért tudnák vásárolni egy...

Mennyért tudnák vásárolni egy extra mini vagy mini yorki kölyök kutyust?

Figyelt kérdés
Mert nekem nincs rá olyan sok pénzem. Az sem baj ha nem törzskönyves!
2012. szept. 11. 14:59
1 2 3 4 5 6
 51/54 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelőnek: Hála Istennek semmi baja nincs a kiskutyámnak pedig már 1 éves. És akkor miért van az hogy állatorvos keres megvételre saját részre extra mini yorki-t?
2013. máj. 20. 22:46
 52/54 anonim ***** válasza:
100%
Azért van, mert olyan gyökér, mint TE!
2013. máj. 21. 12:11
 53/54 anonim ***** válasza:
100%

hihetetlenül kitartó vagy :)

biztos jól is érzed magad a bőrödben , de hidd el most ,hogy vége a kutya világkiállításnak ,és ott sem volt extra, meg extra mini yorki ,szerintem ez egyet jelenthet :az a sok kretén egyszerűen nem ismeri a kutyákat , veled ellentétben aki ,nyilván hű vagy az elveidhez, és később akár hírneves extra mini yorki tenyésztővé válsz ,aki sorra nyeri a különböző kutyakiállításokat Hobbit falván, Roxfordban , Westeros-ban ,vagy éppen Deresben .

( remélem a sárkányok is szeretik a kutyakiállításokat )

2013. máj. 21. 16:42
 54/54 anonim ***** válasza:
Végig röhögtem a gép előtt...kérdező, nálad csúszik a kuplung....
2013. aug. 29. 13:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!