Mennyért tudnák vásárolni egy extra mini vagy mini yorki kölyök kutyust?
Figyelt kérdés
Mert nekem nincs rá olyan sok pénzem. Az sem baj ha nem törzskönyves!2012. szept. 11. 14:59
51/54 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelőnek: Hála Istennek semmi baja nincs a kiskutyámnak pedig már 1 éves. És akkor miért van az hogy állatorvos keres megvételre saját részre extra mini yorki-t?
2013. máj. 20. 22:46
52/54 anonim válasza:
Azért van, mert olyan gyökér, mint TE!
53/54 anonim válasza:
hihetetlenül kitartó vagy :)
biztos jól is érzed magad a bőrödben , de hidd el most ,hogy vége a kutya világkiállításnak ,és ott sem volt extra, meg extra mini yorki ,szerintem ez egyet jelenthet :az a sok kretén egyszerűen nem ismeri a kutyákat , veled ellentétben aki ,nyilván hű vagy az elveidhez, és később akár hírneves extra mini yorki tenyésztővé válsz ,aki sorra nyeri a különböző kutyakiállításokat Hobbit falván, Roxfordban , Westeros-ban ,vagy éppen Deresben .
( remélem a sárkányok is szeretik a kutyakiállításokat )
54/54 anonim válasza:
Végig röhögtem a gép előtt...kérdező, nálad csúszik a kuplung....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!