Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyért tudnák vásárolni egy...

Mennyért tudnák vásárolni egy extra mini vagy mini yorki kölyök kutyust?

Figyelt kérdés
Mert nekem nincs rá olyan sok pénzem. Az sem baj ha nem törzskönyves!
2012. szept. 11. 14:59
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
0%

Maxitabi:

egyetértek, viszont a kutyaiskola és a szuka ivartalanítása szerintem még hanyagolható.

és ugye ne feledkezzünk meg arról, hogy nagyon sok kutya (főleg a Yorkshire) válogatós, a barátnőmé pl. nem eszi meg a házikosztot, így vehetik neki félhavonta 10-15ezerért a minőségi tápot... a mi kutyánkra amúgy mi is sokat költöttünk, pedig mi örökbe fogadtuk, keverék, kisigényű, egészséges, nem sokszor beteg.. és még így is sokat költöttünk rá (amiket maxitabi fölsorolt) hát akkor egy yorkie, ha még magát a kutyát se tudod kifizetni...

2012. szept. 11. 20:11
 12/54 anonim ***** válasza:
88%

Válogatós a barátnőd kutyája mert megteheti, nálam biztosan nem válogatna az a kutya. Ez nem fajtafüggő hanem nevelés kérdése, nem kell elkényeztetni a kutyát és nincs ilyen probléma.

2012. szept. 11. 20:15
 13/54 anonim ***** válasza:
77%
Na, a héten még nem is volt mini yorkis kérdés, már kezdett hiányérzetem lenni. Extra mini...ez jó. Hivjuk XXXS-nek és kezdjük el ékszerész mérlegen nézni melyik szaporitóé a legeslegeslegextraszuperminibb.Pffff.
2012. szept. 11. 21:33
 14/54 anonim ***** válasza:
40%
11: abban nagyon igazad van, hogy egye azt a kutya, amit lerakok elé, ne válogasson. de: ha a házikoszt alatt maradékot értesz, hát, én akkor sem etetném vele a kutyámat, ha fizetnének. főzni főznék neki ha lennen időm, lehetőségem. így marad a táp, amiből igenis megveszem neki azt, ami jó. akkoris, ha 1000 ft/kiló vagy több. jól körbe kell nézni és lehet találni elfogadható (ez mindenkinek más) áron jó minőségű tápot.
2012. szept. 12. 17:37
 15/54 A kérdező kommentje:
NA IDE FIGYELJETEK! ÁLLJON MEG A MENET ÉN NORMÁLISAN KÉRDEZTEM ÉS NORMÁLIS VÁLASZT AKAROK KAPNI!! REMÉLEM MINDENKINEK VILÁGOS VOLTAM MERT HA NEM AKKOR LEHETEK MÉG VILÁGOSABB IS!
2012. szept. 13. 13:36
 16/54 anonim ***** válasza:
91%
JAJ DE INGERÜLT VALAKI!!!!!! MI A PROBLÉMÁD????? MIVEL BÁNTOTTUNK MEG? TALÁN AZZAL, HOGY NINCS MINI MEG EXTRA MINI YORKSHIRE TERRIER? HÁT EZ VAN...AZ ÉLET CSUPA CSALÓDÁS! És kapcsold ki a caps lock-ot a gépeden...
2012. szept. 13. 13:47
 17/54 anonim ***** válasza:
91%

Normálisan elmondtuk, h nincs ilyen kutya :) Tetszik vagy sem, 1 méret van.

Vannak olyan fajták, amelyek több méretben léteznek, de a yorkshire terrier pont nem tartozik közéjük. És hogy megelőzzem a kérdést, mini bolognese, havanese, csivava sincs.

2012. szept. 13. 15:24
 18/54 anonim ***** válasza:
100%
Ja, a másik. Ha már volt ilyen kutyád, 80 ezerért, akkor miért kérdezed, hogy mennyiért lehet venni? Azt írod nincs rá sok pénzed...de volt 80 ezres kutyád...Igen, persze.
2012. szept. 14. 17:31
 19/54 anonim ***** válasza:
91%

Tudod elég bosszantó ha NAGY betűkkel írsz.Attól még nem lesz igazad mert egy idegbeteg vagy.Egyedül te állítod, hogy van ilyen méretű, de ha kicsit utána olvasnál akkor megtudnád, hogy miért kisebb néhány yorki az átlagnál.De mivel tudom, hogy úgy se teszed akkor leírom neked: Azért mert vagy előbb lett elválasztva az anyjától, vagy mert beteges és ezért nem nőtt meg normálisan.De ennek sok oka lehet még.

Azt én se értem, hogy miért kérdezed meg, ha egyszer már vettél egyet.Egy yorki 12-15 évig is élhet akkor elvileg még meg kéne, hogy legyen a kutyád, vagy ha minit vettél akkor lehet beteg volt és elpusztult mert azok nem olyan egészségesek mint egy normál méretű kutya.

Ne vedd támadásnak a válaszokat.Ők csak leírták neked NORMÁLISAN, hogy nincs mini és extra mini....

2012. szept. 14. 18:11
 20/54 anonim ***** válasza:
86%

Szóval már volt ilyen kutyád? Gondolom, annyi pénzért már törzskönyves volt. Akkor keresd meg szépen, és nézd meg, mi van írva fajtanévnek.

Nahááát, hogy csak simán yorkshire terrier? Hogy lehetséges ez?

Nos úgy, hogy néhány tenyésztő elunta négyszáznyolcvanharmadszorra is elmagyarázni, hogy nincs se mini, se extramini, a normál méret épp elég pindurka, csak néhány nem tisztavérű szaporítvány nő nagyobbra. Mini kell? Hát peeersze, van! A gazdi meg boldogan él a mininek vett, de amúgy teljesen normál méretű kutyuskájával... Ez az igazság, még ha fáj is. De nem véletlenül NEM törekednek a tenyésztők a jelenleginél kisebb méret elérésére, mert a tapasztalat azt mutatta, hogy azok a példányok nagyon nagy százalékban gyenge csontozatúak, betegesek (patella, epilepszia, allergia, légcsőszűkület stb.), ideggyengék, rövid életűek. Menj el egy kiállításra, és nézd meg, hogy a yorkie milyen pici kutya, ennél kisebbre már akarattal se nagyon lehet tenyészteni. A minizés nem fedi a valóságot, egyszerűen csaló, aki ilyen hirdetést tesz fel.

2012. szept. 14. 18:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!