Mennyért tudnák vásárolni egy extra mini vagy mini yorki
kölyök kutyust?
pff. szerintem már csak azért ír ilyeneket, hogy fölbosszantson :D szerintem már nem érdemes törődni vele, én ki is törlöm ezt a kérdés a megválaszolt kérdéseim közül, mert ekkora hüly.e ember nem lehet....
2012. szept. 21. 21:18
Tipikus esete annak, mikor a tájékozatlanság (nem akartam csúnyább kifejezéssel élni) elszántsággal párosul :D
Kérdező, van törpe-, közép- és nagy vagy óriás spitz, uszkár, schnauzer, standard szerint, de a yorkie nincs köztük. Az 1,5 kg-os yorkshire nem mini, se nem extra mini, épp belelefér a standardbe, igaz, az alsó határába. Aki mást bizonygat, az bizony csaló!
2012. szept. 21. 21:53
Hogyne, még mini meg extra mini csivava....XD
Caps Lock-od beragadt, vagy mi?
Ha tenyésztőtől vetted, akkor volt hozzá törzykönyv. Abban mi volt? Yorkshire terrier vagy extra mini yorkshire terrier?
2012. szept. 22. 18:47
Írta, hogy tk nélkül vette, tehát nem tenyésztőtől, max. törzskönyvező szaporítótól, aki olyan jól telemagyarázta a fejét a baromsággal, hogy meg sem lehet győzni a "szomorú" igazságról. Senki sem szeret szembesülni azzal, hogy jól átvágták, de ennyire kiakadni és át sem gondolni... Olyan, mint a dúsító-hosszító szempillaspirálok, azt is tuti elhiszi :D Kérdező, linkeld már be a mini és extra mini standardjét!
2012. szept. 23. 09:32
Emberek, ez a hülye kis pitsa azt se tudja mi az, hogy standard! Addig hiába papolunk neki, egyszerűen nem érti meg. Át lettél cseszve kisanyám, maradjunk ennyiben. ÉS kapcsold ki azt a k.urva caps lock-ot, mert mi is tudunk ám durvák lenni, de nem akarunk belegázolni a lelki világodba. Egy ostoba, buta, érthetetlen, elkényeztetett kis csitri vagy, aki nem egy kutyát érdemel, hanem egy hatalmas pofont. Tenyésztőt kérdezz meg a mini yorkidról. aztán az kinyitja a csipádat. Hülyegyerek...
2012. szept. 23. 10:08
36/54 A kérdező kommentje:
kis észlények! igenis van már extra mini yorkim! Hoppá.......... :D
Várom az extra mini meg a mini yorkie FCI standardjét....Ha azt megmutatod, hiszek neked....
2012. dec. 29. 12:16
ügyes vagy ,kedves kérdező. beszereztél,egy hivatalosan ,és nem hivatalosan is NEM LÉTEZŐ KUTYAFAJTÁT:) remélem pénzt azt nem adtál érte:)a lényeg, ha kicsit is szereted,neveld rendesen,különben tudod: meg foglak keresni,meg foglak találni,és meg foglak .... :) és akkor átalakulsz extra mini gazdává:)
2012. dec. 29. 13:02
kedves kérdező..Csak gratulálni tudok amiért támogattál egy szaporítót..Nagyon büszke mindenki rád a tudatlanságod miatt.Ezzel esélyt adtál egy szaporítónak, hogy folytassa ezt a remek munkát.Nagyon ügyes vagy ^^
[link]
2012. dec. 29. 13:39
40/54 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti hozzászólónak üzenném: Az apukám meg megkeresi a te anyukádat...........És akkor lesz egy extra mini kistestvéred!! :DDDDDDDDDDDD :P
Utolsó hozzászólónak pedig: Kösz az elismerést! :DDD
Kapcsolódó kérdések: