Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Én ezt már tényleg nem értem....

Én ezt már tényleg nem értem. Most akkor ez, hogy van?

Figyelt kérdés

Van egy 3 éves Német Dog Kanunk,és egyátalán nem úgy viselkedik,mint a többi Dog!

Őrzi a házat,idegenekkel nem nagyon barátkozik,csak akkor enged be valakit a házba ha én vagy az apukám ott vagyunk,és akkor is csak úgy ,hogy az egyik oldalon én kísérem a másikon pedig ő. Ezt ösztönből csinálja,nemvittük iskolába.

Hozzáteszem tenyésztőtől hoztuk,TK-s.Csináltunk már bátorságpróbát vele, apukám kollegájá bemászott,egyből elkapta HAJNAL 3KOR! Sétáltatni viszem naponta ,de csak este. rengeteget foglalkozok vele. de amikor megtudtam,hogy a Német Dog ok szelíd kutyák teljesen ledöbbentem. de Házon kivül akárki megsimogathatja. Házban meg nem lehet hozzáérni,idegeneknek! Ez miért van?

Tényleg szelíd kutya a dog ?

2012. szept. 10. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:
teljesen jó a kutyátok szerintem. Utcán közömbös, szocializált, viszont a területét keményen védi.
2012. szept. 10. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Érthető.

A kutya genetikailag ilyen állat. Az emberrel közös falkában fejlődött ki. A falkája területét pedig ösztönösen is megvédi más falkák tagjaitól, legyen az ember, vagy állat. Az utóbbi idők tudatos tenyésztése persze sokat módosított a kutyák ezen alapvető tulajdonságán, de a génkombinációkból adódóan fajtától függetlenül az egyes példányokon többé-kevésbé megmutatkozik ez az ősi ösztön.

2012. szept. 10. 21:18
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Csak nekem ismerős ez a kérdés????
2012. szept. 10. 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

Köszi kérdező, nem csalódtam a memóriámban. Ott is kaptál normális választ, megírtuk h ez normális viselkedés.

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__3286682-en-ez..

2012. szept. 10. 21:43
 5/6 anonim ***** válasza:
26%
kiez az előttem szóló kocka ?-.-
2012. szept. 10. 21:45
 6/6 anonim ***** válasza:
91%
Nem magamtól kerestem, a kérdező írta meg h bizony már másodszorra írja ki a kérdést.
2012. szept. 10. 21:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!