Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek a Honey...

Mi a véleményetek a Honey Fairytales border collie kennelről a honlapja alapján?

Figyelt kérdés

[link]

nekem szimpatikus

2012. szept. 9. 21:16
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
De azt viszont egyáltalán nem tudhatod h ha ezekhez a kutyákhoz is hozzáértően nyúlnak a kezdetektől, akkor mi lesz belőlük.... ilyen összehasonlításnak akkor van értelme ha közel azonos körülmények között fejlődnek a kölykök.
2012. okt. 1. 12:53
 32/38 anonim ***** válasza:

Nincs is azzal gond, ha valaki kedvencnek tenyészt bordert, de akkor ne tévessze meg a tudatlan, kezdő vásárlókat azzal, hogy ilyen-olyan top állatoknak állítja be a kutyáit, akik aztán mindenre jók az agilitytől kezdve a terelésen át a kiállításokig, mert ilyen amúgy sincs. Ez egyrészt becsapás, másrészt saját magát teszi nevetségessé a tenyésztő.

A honlap igénytelen.

A kutyák pedig langyosak, semmi extra. Amivel nincsen gond, csak akkor ne beszéljen mellé, hanem mondja azt, hogy családi kedvenceket tenyészt, ennyi. Középszerű kutyák, középszerű kennel, a baj az, hogy úgy tüntetik itt fel a haverok (már ha nem maga a tenyésztő írogat haverok nevében), mintha valami vilámegváltó valami lenne a brillírozó kutyáival, akiktől egyébként semmi konkrét és valós eredményt nem látunk.

Bár elég vicces számomra, ha egy tenyésztőnek bármiért is mentegetőznie kell. Ott valami nem tiszta.

De tulajdonképpen mindegy, sajnos Magyarországon már túl sok ilyen és ehhez hasonló kennel van, ez lett a színvonal. Nyilván, aki minőségi border collie-t akar, az nem innen és hasonlóktól fog magának kutyát venni.

2012. okt. 1. 12:56
 33/38 anonim ***** válasza:
Na igen, épp ezért írtam, hogy előbb motiválni kéne azt a kutyát nem versenyre vinni:)
2012. okt. 1. 12:57
 34/38 anonim ***** válasza:

"Bár elég vicces számomra, ha egy tenyésztőnek bármiért is mentegetőznie kell. Ott valami nem tiszta."

Láttunk már neves(nek mondott) tenyészőket akiknek "mentegetőzni kellett (volna)". Az h született nála olyan kutya aki fiatalon elpusztult....láttunk már ilyet. Itt nem genetikai betegségről van szó. Babéziában vagy annak szövődményeiben sajnos elég sok kutya pusztult már el.

És megjegyzendő az én kutyám tenyésztőjének is mindig magyarázkodnia kellene, mert sokan támadják mert van egy iszonyatosan jó kutyája, ha nem rakna föl mindent - a jót és a rosszat is - a honlapjára. Nem kertel. Megnézheted h a nála, vagy a kanjától született kölykök milyen eü. eredményeket értek el, voltak-e operálva ha igen mivel...és ez alapján mindenki eldönti h kell-e neki onnan kutya.

Tény h ha már tenyésztünk a középkategóriásnál törekedjünk jobbra...a lehető legjobbra abban a kategóriában amit elképzeltünk.

2012. okt. 1. 13:09
 35/38 anonim ***** válasza:
Engem igazából nem érdekel, nincs is borderem. Rábukkantam erre a kérdésre, megnéztem, mert szemet szúrt amit itt írtak és mert ismertem egy kutyát aki innen volt. De hát erre van ez az oldal nem? Mindenki elmondhatja a véleményét, ha akarja névvel, ha akarja név nélkül.
2012. okt. 1. 13:18
 36/38 anonim ***** válasza:
Mellesleg ha jól emlékszem, 2 azaz KETTŐ válaszoló vállalta itt a nevét! ;)
2012. okt. 1. 13:21
 37/38 anonim ***** válasza:
Látom nagyon magadra vetted, pedig nem csak neked szólt...mindenkinek aki fikázott csak. Lehet véleményed nem azzal van a baj, hanem a stílussal, illetve ilyen stílusod is lehet ha ezt arcba is mered vállalni...mert az a tapasztalatom, h interneten keresztül mindeni akkora szavalat mer használni, aztán ha még ugyanazt a véleményét is szemtől szemben már csak finomítottan.
2012. okt. 1. 13:46
 38/38 anonim ***** válasza:
Ez a "topic" szégyenletes. Szégyellni való, mert itt nem segíteni akartok az embereknek építő hozzászólásokkal, hanem fikáztok keményen. Van itt pletyka dögivel. De az csak pletyka marad, és semmi valóságalapja nincs. Hogy miért csináljátok? nem tudom. Elkeserítő az egész hozzáállás. Az előttem szólóval egyetértek: valószínüleg ismeritek a tenyésztőt, de szemtől szemben nem vállalnátok az itt leírtakat. Mert szemtől szembe mosolyogtok.... Névtelenül pedig, hát igen . Az a helyzet, hogy ez Magyarországon nagy divat lett: felelősséget nem vállalva vagdalózni hamis állításokkal. Tudnátok olyan kennelt ajánlani nekem, akivel meg vagytok elégedve, és egy negatívumot sem tudtok felhozni ellene ? Ha igen, várom a kennelek nevét. Köszönöm.
2012. okt. 1. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!