18/20-as válaszoló : fel mered vállalni a nevedet ? Ki az aki arctalanul, név nélkül állít ilyen hazugságot? Persze így könnyű..... mármint neked. Semmi felelősség vállalás :) Nem bírom elviselni az ilyen arctalan, semmirekellő embereket, akik akkor boldogok ha másnak ártanak. Persze mindezt úgy, hogy titokban tartják a kilétüket. Nem merik felvállalni... Úgyhogy kérem, aki ennek a névtelen, arctalan "embernek" olvasta a hozzászólását, tegye oda a hsz-t ahová való.
Szóval az agilityben való brillírozás ezt jelenti? :D Azt elismerem, hogy Luna ügyes frisbees, láttam vidikről.
De amit belinkeltek fent vidókat, nos arra messzemenőleg nem mondanám, hogy brillírozás. Telis-tele van hibával, a kutyában volna valamelyest több, de a gazdik se nagyon csipkedik magukat. Engem személyszerint nem zavar, ki így űz egy sportot, ki úgy. Csak akkor nem kéne olyannal nagyzolni ami nem úgy van. Pont.
2012. szept. 30. 23:26
24/38 anonim válasza:
Oh :) megjött a várva várt hozzászóló :D Azok a videók a kezdet kezdetén készültek, vagy a Border úgy születik, hogy rögtön full pályát megy? Köszi "kedves" :) Az, hogy nem látod-láthatod! az első alom fejlődését, annak megvan az oka. Csak te nem láthatod....
2012. okt. 1. 07:51
25/38 anonim válasza:
Mit nem láthatok? Nem igazán értem ezt. Kíváncsiságból kerestem néhány videót, mert érdekelt mire ez a nagy mellényveregetés, ezt találtam a google segítségével. Érdekes módon későbbi videók nem nagyon vannak, amik pedig vannak, azokon is konstans ez a szint megy. Ha ilyen frankók ezek a kutyák, azt a hatalmas fejlődést miért nem mutogatják?
2012. okt. 1. 10:16
26/38 anonim válasza:
Azért szerintem elég gáz egy olyan kutyával versenyre menni, aki menetközben leáll szimatolni:D Látom ezek a vidik már 1 évesek, de hol az a brillírozás? mert újabbakat én se látok, hiába keresem, ez meg egy bordertől nem sok... Persze senki se úgy kezdi, hogy tökéletesen fut, de először a kutyát motiválni kéne megtanulni, aztán versenyezni, mert szegény elalszik, egyáltalán nem látszik rajta, hogy élvezné ezt az egészet.
2012. okt. 1. 11:29
27/38 anonim válasza:
Meg ne haragudjon senki, de ez az arc nélküli fikázás szerintem über gáz. Tény h soha nem lesznek top agilitys kutyák ezekből, mert mind a gazdiból, mind a kutyákból hiányzik az a bizonyos plusz. Illetve feltételezhetően még jó edzőjük sincs aki megmondja nekik h hol a hiba és javítson rajtuk. Ammenyit én látok ezekből a kutyákból, h semmi extrák, tipikusan családi kedvenc bc-k. Amivel semmi baj nincs mert erre is van igény, és a tenyésztő legalább minden egészségügyi szempontot szem előtt tartva tenyészt. Az h ezek a kutyák valakiknek nem tetszenek, na bumm, nem dől össze a világ. Én se vennék innen, mert nekem más céljaim, elvárásaim vannak a bc-kkel szemben, de arc és név nélkül nem fikáznám szana-széjjel őket...jó magyar módra.
2012. okt. 1. 12:29
28/38 anonim válasza:
Nem is értem miért jön mindenki ezzel, talán meg kéne adni az összes elérhetőségemet minden egyes válasz mellé? Ez az oldal nem erről szól.
Ezzel szemben a valótlan állítások sokkal undorítóbbak... legalább annyira, mint a fikázódás, sőt.
2012. okt. 1. 12:40
29/38 anonim válasza:
Ő pl még egy éves sincs. De látszik rajta, hogy dolgozni akar, hiába nem tud még sok mindent, de megy mint a bomba.
Jó akkor nem jövök ezzel, de kinyílt a bicska a zsebemben.... mivel azért sejthető h aki itt válaszolgat az vagy maga a tenyésztő vagy valami nagyon közeli rokon stb, így ezt lehetne privátban intézni és ott már névvel. És nem vagdalkozni, hanem esetleg tanácsolni h én azért nem így meg így csinálnám, mert ez és ez....hátha ki tudna alakulni egy normális, építő jellegű párbeszéd. Ennek a fikázásnak nincs értelme.
Az meg h azt mondta h brilliroznak agilityben betudható annak, h aki nem ért hozzá csak azt látja h a kutya agilityzik meg végigfut egy pályát. Aki nem ért hozzá még ha bordereket is tenyészt, nem látja h nem ez az agility igazából..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!