Kaptam egy édes kis yorkshire terrier lány kutyát és nem nagyon tudom, hogy mi legyen a neve irtó cuki feje van, de nagyon jól megszeretném választani a kis drágám nevét, és neten elég nehezen találok jót:S. Milyen név illik egy ilyen fajta kutyának?
Figyelt kérdés
2012. szept. 9. 20:34
21/23 anonim válasza:
Úr isten, de sötét vagy. Ennyire nem tudod felfogni, hogy miről papolnak neked oldalakon keresztül, vagy csak játszod a hülyét? Amúgy meg mindenki ahhoz a kérdéshez ír, amelyikhez akar...És nem, nem tetszik, hogy ennyire képtelenek felfogni az emberek azt, hogy egy otthon, csak úgy unaloműzésképp lehozott alomnyi kutya elveszi az esélyt a menhelyi kutyáktól!!! Gondolj bele. Eldöntik az emberek, hogy kutyát akarnak. Tenyésztőtől nem vesznek, mert drága. Menhelyről esetleg hoznának, és akkor rábukkannak a hirdetésedre, hogy ingyen kölykök(mivel pénzt természetesen nem kértek érte)...na, a menhelyi rohad tovább a ketrecben, és egy teljesen felesleges alomnyi kutya gazdára talál. De amíg ezt nem képesek felfogni az emberek, addig tömve lesznek a menhelyek. Érted már? Elletted a kutyád, lett mondjuk 10 kölyök, és te ezzel 10 menhelyi kutyától vetted el az esélyt. Ezért papolja itt mindenki, hogy ha valaki fajtatiszta kutyát akar, az tenyésztőtől vegyen! Miért? Mert a tenyésztő úgy adja el a kutyáit, ahogy kell. 8 hetesnél korábban soha, törzskönyvezve, oltva, féregtelenítve, chipezve, adás-vételi szerződéssel, amiben az áll, hogy ha a gazdi meg akar válni a kutyától, kötelessége visszavinni a tenyésztőnek. Nem ajándékozhatja el, nem adhatja el, nem dobhatja ki az utcára! Ráadásul a lelkiismeretes tenyésztő tartja a kapcsolatot az eladott kutyák gazdáival. Na most, a te kölykeidnél semmi, de semmi garancia nincs arra, hogy 1-2 éven belül nem dobják ki az utcára. És akkor mi történik? Segítettél gyarapítani a menhelyi kutyák számát. És mielőtt jönnél azzal, hogy tk-s kutyát is kidobhatnak az utcára..nem fognak egy 100 ezres kutyát kirakni, csak megsúgom...Ennyi, én nem írok neked többet, mert úgy is képtelen vagy felfogni, miről beszélnek itt neked.
22/23 A kérdező kommentje:
Elnézést,de nem tudnál kicsit normálisabban elmondani?Mert ez a flegmázás nem tetszik mert én rossz szót nem szóltam hozzád 2.nekem is volt menhelyi kutyám és tudom milyen rossz szegényeknek mert én is állatbarát vagyok,de ha egyszer most ez a kiskutya fogott meg mért ne tarthatnám meg?De te jobban tudod biztos.Ne ítélj el amíg nem ismersz..
2012. szept. 14. 15:57
23/23 A kérdező kommentje:
És bocsánat a duplázásér,de nem hirdettük őket ismerősöknek adtuk.:)
2012. szept. 14. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!