Kaptam egy édes kis yorkshire terrier lány kutyát és nem nagyon tudom, hogy mi legyen a neve irtó cuki feje van, de nagyon jól megszeretném választani a kis drágám nevét, és neten elég nehezen találok jót:S. Milyen név illik egy ilyen fajta kutyának?
utolsó de egyszerű vagy :D miért fáj az neked h megtart egy kölyköt magának? az ő dolga. ne okoskodjál. a kérdésre válaszolj.
szal ez volt az off.
a válaszom pedig kedves kérdező:
Zoé, Zsemi, Maszat, Pisze, Pöttöm, Lara, Csini (ennyi így hirtelen)
sok örömet a kicsihez (:
Nem mindegy, honnan van a kutyus? Nem kell a törzskönyv, pedigree, akár lehet egy sima 'korcs' akkor is kutya és ugyanúgy lehet szeretni :)
Lulu, Pici, Picúr, Mici, Milli :) Ezek ugrottak be.
magadra mutogatsz most is (: neked piszkálja a csőröd h nincs TK-ja a kiskutyának nem? te kezdted a flegmázást ezzel kapcsolatban, szal inkább neked kéne magaddal foglalkozni.
kedveském.
Szerintem nem az basssza a csőrét,hanem az hogy szaporít és növeli ideggyenge yorkik számát amit mindennap kerülgethetünk az utcákon..
Na meg a fajtamentők munkájáról nem beszélve,bár amíg ekkora divat sajnos viszik mint a cukrot. Aztán mennek majd 1 év múlva a lecsóba mint a legutóbbi szezon divatja a csivavák..
Kár hogy egy kutyából tömegcikk lesz,ezt sajnálom tényleg.
Kedves aki lenyomingerezett...
egyszerűnek mondasz, holott te nyomingerezel. Nem a te válaszodra írtam, csak megírtam a véleményemet. Nem kell felhúzni magadat, nem akartam senkit sértegetni.
Kérdező, mivel te vagy a középpontban:
Vannak afféle kutyanaptárak, ha van esetleg olyan nap amihez kötődsz/kötődik akkor ajánlom, hogy azt is nézd :)
Pσppy
Nem neked írtam a nyomingert, ha nem vetted volna észre. Előtted írt egy másik válaszoló, ha elolvastad volna a válaszát, akkor rájöttél volna, hogy nem neked céloztam a mondandóm...
Amúgy meg az értelmes emberek rájöttek, mit akartam mondani.
Azért vagy szaporító mert felelőtlenül elletsz,és még önképed sincs saját magadról ha ezt nem tudod.
olvasd el ezt hátha megfog valamit:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!