Szerintetetek ezek yorkshire terrierek?
Mert szerintem nem, de nem igazán értek ehhez a fajtához. Egyik ismerősömék vettek kettők, de ahányszor én láttam kölyök yorkikat azok nem így néztek ki...
Valóban nem fajtatiszta Yorkik.
Szerintem Yorki és Törpe schnauzer keverékeke.
Hát van bennük yorki, de keverékek.
A sötétebb fejű valami szálkás szőrű tacsira, a másik meg pincsiszerű mixre hajaz.
Mennyivel húzták le az ismerősödéket?
a világosabb a 3.-on a jobb oldali kutyus és ucsó képen is a jobb oldali az yorkinak nézz ki ,de a másik az elég sötét ,lehet hogy fog vmennyit világosodni..
ha van tk-juk akkor tuti hogy fajtatiszták ha nincs akkor keveréknek minősűl,de a világos az yorkinak nézz ki..
Nem tudom, azt nem mondta el, csak azt, hogy "kennelből" van az egyik, a másikat a tesója intézte.
Csak könyörgöm.. nekem igaz nem yorkim van, hanem border colliem, és kennelből, méghozzá jó kennelből (Magic Shepherd kennel), és volt ára... vissza tudom keresni az összes tesóját, a szüleit, sőt a dédszüleit is, ezek a kiskutyák pedig ahogy elnézegetem az eladó yorkikat neten, még csak nem is hasonlítanak rájuk. pl. itt van ez:
Egy kicsit sem hasonlítanak rájuk, és a szörük még csak meg sem közelíti...
Úgy néznek ki ,mint a yorkik
Ilyen pici korban még nem lehet szerintem megmondani , de azt sem hogy nem lennének 100% -ban yorkik
z enyém is így nézett ki , 2 hónaposan .
Élőben persze más lenne és főleg , ha egy hozzáértő nézné meg !
Hogyne lenne , csak cser a neve ha jól tudom.
Ezeknek a feje tövükön már látszik , max 2 éves korukig ki fognak világosodni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!