Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy tudnám még jobban edzetni?

Attila96 kérdése:

Hogy tudnám még jobban edzetni?

Figyelt kérdés

van egy labradorom nagyon sok fölös energiája van.

És azt akarom hogy izmos meg szivos legyen.

Elkezdtem vinni futni,nagyon jól birja.

DE más mód hogy izmos legyen a futáson kivűl van?

2012. szept. 8. 10:58
 1/3 anonim ***** válasza:
nagyon jó hogy mozgatod a kutyád,mert egy labradorak pont erre van szüksége.de mivel nagyon okos kutya nem csak a testét kell lemozgatni hanem az agyát is.szerintem vidd el kutyasuliba,ott tanulhat is és elkezdhet agilityzni,remélem hallottál már róla.attól nagyon megizmosodik.és remek szórakozás is neki
2012. szept. 8. 11:55
 2/3 alice_L ***** válasza:

A labrador eleve egy apportos vizikutyanak van kitalalva, ha van ra modod usztasd sokat, ha labdat dobalsz a vizbe, jo eséllyel te unod meg hamarabb a sportot :)

A fenti hozzaszolonak meg teljesen igaza van ami a kutyasulit illeti, sot, nem csak agyilag lesz lefoglalva, de ha jatszhat mas kutyakkal akkor ugyancsak jol lefarad. Szerintem semmi nem izmosit olyan jol egy kutyat mint egy masik energikus, jatékos kutya.

2012. szept. 8. 14:54
 3/3 anonim ***** válasza:
A mozgás neki nagyon kevés. az agyát is le kell fárasztani. agility apportírozás, nyomkövetés bikejöring, stb ezeket ajánlom.
2012. szept. 17. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!