Te a kutyát vagy a macskát szereted jobban?
Válaszod indokold!
Nekem kutyám van mindennél jobban szeretem és imádom! Érdekelne, hogy ti ezzel a kérdéssel, hogy álltok!
Van kutyám is és macskám is.DE
Én azt a kutyámat szerettem a legjobban aki elpusztult már nagyon öreg volt így is túl élte azt a kort amit az állatorvos mondott..mikor megszülettem már itt volt és mintha a testvérem lett volna mindig vigyázott rám és velem volt ha baj volt ha szomorú voltam..mikor elpusztult 2-3 napig szinte csak sírtam..
Volt mellette egy másik kiskutya őt nagyon szeretem de nem jobban mint azt aki elpusztult..
kutyát.
Mert a kutya az emberhez hűséges. A macska a helyhez,
Mert macska allergiám van. Ha lakásban tartanék macskát,kijönne az allergiám.
Mert a macskákat nem tartom okosnak,csak aranyosan rafináltnak.
szerintem nem lehet össze hasonlítani... olyan mintha azt kérdeznéd hogy a fagylaltot vagy a palacsintát szereted jobban...
én mindkét állatot szeretem, más más tulajdonságai miatt.. a kutya olyan mint egy gyerek, a macska olyan mint egy előkelő hölgy, mind a kettőnek vannak jó és rossz tulajdonságai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!