Vegyes. Vannak kutyák, amelyekkel nagyon jól kijövök, de egyes egyedektől kifejezetten tartok. Rossz élményeim is vannak, de tudom, milyen ragaszkodó és hű társ tud lenni egy kutya.
A feleségem viszont odavan értük. Vicces, amikor sétálunk és felénk szalad egy egyméteres "félborjú", én egyből megállok, hogy "ajaj", ő pedig felkiált: "Jaj de aranyos!" :D
én minden kutyafajtát szeretek,de van olyan amit nem tartanék bizonyos okok miatt..
szerintem nagyon jó társaság tud lenni egy kutya és segít az ismerkedésben is :D
nem ismertem senkit a környéken amikor ide költöztünk lett egy kutyám akit naponta 3x le kell vinnem,sok kutyást megismertem már akikkel tök jót lehet beszélni nem csak a kutyákról(!!) és megszoktak állítani az utcán emberek ezt- azt megkérdezni a fajtával kapcsolatban így ajánlhatom a fajtát is..ha unatkozok elég csak egy kis párizsit elővennem és máris taníthatok a kutyámnak vmi újat :)
én a legtöbbről jó véleménnyel vagyok,de egy nagyon neveletlen kutyát nem bírok akinek a gazdija nem tesz semmit!! és sajnos a környéken van pár ilyen..
felvidít ha szomorú vagy,nem érzed magad annyira egyedül ha ott van a kutyád :)
:) ment a zöld mancs!:)
én am szeretem őket:))
Havanesem van. Imádom! :) A lovak után a legszeretetreméltóbb állat. Szerintem.:)
Mivel mind2 egyaránt hűséges, de a lóra az életemet bízom:)
Imádom őket, de egy harapás miatt tartok a hirtelen lerohanásuktól, inkább óvatosan közeledek.
A sajátommal azonban bármit meg tudok tenni, és olyan gyönyörű kutya, hogy nem túlzok, ha azt állítom, hogy szerelmes vagyok belé... :)
Szerintem minden kutya szép, okos, és ha olyan természetű, és a gazdája engedélyt ad rá, mindet megbabusgatom, agyon becézem, és még egy-két jutifalit is odaejtek nekik :)))
Igen, a nagytestű, rövid szőrű, erős kutyákat szeretem. Például argentin dog.
De a pulikat utálom, rossz tapasztalat miatt, és az ilyen kis 2 kilós, csipogós felmosórongyokat is.
Tehát szeretem a kutyákat, de csak NAGYON keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!