Te szereted a kutyákat? Ha nem miért nem? Ha igen miért?
Nekem olyan furcsa , ha valaki nem szereti a kutyákat.
Én nagyon szeretem őket és én családtagnak tekintek rá-
juk nem egy állatra aki a kertben van kikötve és kész.
Szerintem ha valaki nem szereti a kutyákat annak biztos
nem volt soha életében egy kutyája sem. Amint megkapj az ember a kutyáját , képtelen lenne tőle megválni mert meg szerette . Aki nem szereti meg őket abban nincs szeretet , vagy nem is tudom micsoda. Fogalmam sincs mit lehet bennük utálni. Nagyon kíváncsi vagyok a válaszokra.
Üdv , egy havanese gazdája (de az összes kutyát fajtától függetlenül szeretem és az összes állatot is)
Kedves első ! Köszönöm szépen a válaszodat !
Második . A kutyák közül van olyan fajta amelyik kevésbé ugat , és le is lehet őket szoktatni a fölösleges ugatásról.
Szobatisztaságra is lehet őket nevelni. Ember kérdése, hogy akar-e vele foglalkozni. Biztos nem nevelted szobatisztaságra , azért nem végezte kint a dolgát.
"A tény, hogy a kutyám jobban szeret engem, mint amennyire én szeretem őt, egyszerűen tagadhatatlan, és mindig bizonyos fokú bűntudattal tölt el. A kutya mindig kész rá, hogy akár az életét is a lábaim elé fektesse."
Egy idézet,ami pont ide való :)
Én az egész családomtól örököltem. Nálunk apukám is nagyon szereti a kutyákat , anyum is , nagyszüleim is.
Mindig volt anyuméknak cicájuk , apumnak kutyája.
Mamámnak tyúkjai és malacai voltak.
Minden állat szeretetemet a családomtól kaptam.
Nekem először 8 évesen egy aranyhörim volt , de meghalt és később kaptam meg életem első kutyáját aki még mindig velem van és nagyon szeretem . Vannak olyan emberek akikkel nehezebben jövök ki mint egy kutyával.
Amikor állatkínzást hallok önkéntelenül is elfog a síró görcs.
Nem tudom mit nem lehet szeretni egy olyan lényen aki feltétel nélkül szeret téged.
Igen, nagyon.
Apukám is, bár neki soha nem volt saját kutyája, szóval most az enyémen éli ki az állat szeretetét.
Anyukám nem. Úgy értem szereti a kutyánkat, de tudom, hogy ő maga soha nem tartana.
Az viszont hülyeség, hogy emiatt nincs benne szeret! Ha csak fele annyi lenne minden emberben, mint anyukámban, akkor sokkal szebb lenne a világ. Szereti a családját, minden idejét és energiáját ránk áldozza. És nagyon szereti a növényeket! Van egy rakás gyönyörű szobanövényünk, orchideák, és állítom, hogy sokkal szebben fejlődnek, ha anyukám gondozza őket, mint ha én:) Nekem ezek tök közömbösek, édesanyám viszont még a virágokat is olyan szeretettel gondozza, hogy öröm nézni.
Van egy olyan mondás, hogy aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet. Akkor ennek most az lett a vége, hogy ő a jó, én a rossz:)
A sógornőm állatorvos mellett dolgozott évekig, de nem különösebben kedveli a kutyákat, a macskákat viszont nagyon szereti. Most akkor ő is rossz lenne? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!