A kisebb, a középméretű, vagy a nagyobb kutyákat szereted?
a kistestűekre jobban kell vigyázni, és végtelenek, ha egy nagyobb kutya rájuk támad.
sok közép-nagytestű kutyának van ízületi problémája.
de ez mind csak bla-bla volt, mindegyiket szeretem, ha jól nevelt :)
Én is úgy vagyok mint az utolsó hozzászóló.
Van amiből a kicsi az aranyos, van amiből a közepes és van amiből a nagy.
Pl egy óriás uszkár már nem tetszik, de a törpeuszkár igen.
Nekem amúgy egy shih-tzu-m van, de a boxer is a kedvenceim közé tartozik. Sajnos nem adatott meg h akkora kutyám legyen (2 szobás lakásba ahol 5-en élünk, nem kínoznám), de ami késik nem múlik :)
Mindegyiknek van előnye és hátránya, én mindegyiket szeretem. Azért magamnak térdfölé érőt választanék csak, bár pont a múltkor gondolkodtam, hogy milyen kirány lenne, ha a kiskutyámat be tudnám ültetni a bringán egy kosárba, és együtt bringázhatnánk. Csak mert városban bringa mellett nem futtatnám a nagyot, az tuti. Szóval lehet, hoyg egyszer mégiscsak lesz kicsi kutyám is :)
A lényeg, hogy egészséges, jól szocializált, jól nevelt kutya legyen, innentől mindegyik imádni való :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!