Te szereted a kutyákat? Ha nem miért nem? Ha igen miért?
Figyelt kérdés
Nekem olyan furcsa , ha valaki nem szereti a kutyákat.
Én nagyon szeretem őket és én családtagnak tekintek rá-
juk nem egy állatra aki a kertben van kikötve és kész.
Szerintem ha valaki nem szereti a kutyákat annak biztos
nem volt soha életében egy kutyája sem. Amint megkapj az ember a kutyáját , képtelen lenne tőle megválni mert meg szerette . Aki nem szereti meg őket abban nincs szeretet , vagy nem is tudom micsoda. Fogalmam sincs mit lehet bennük utálni. Nagyon kíváncsi vagyok a válaszokra.
Üdv , egy havanese gazdája (de az összes kutyát fajtától függetlenül szeretem és az összes állatot is)
2011. dec. 18. 18:54
11/11 anonim válasza:
Nekem nincs kutyám / a körülményeim sajna nem engedik meg jelenleg /, de a kedvenc állatom. Azért, mert az állatok között a legemberközelíbb, feltétel nélküli ragaszkodásra és szeretetre képes. Amellett, hogy népszerű házikedvenc, a legsokoldalúbb, mert engedelmes és intelligens. Rajta kívül talán a ló ilyen még, amely szintén nagyon régóta szolgálja az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!