Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csivava támadás lehet halálos?

Csivava támadás lehet halálos?

Figyelt kérdés

2012. szept. 7. 16:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
27%
bocs, hülye kérdésre hülye válasz! Ennyi! NEm kéne agyatlan kérdéseket feltenni...
2012. szept. 7. 18:54
 22/28 Szilvi & Argos ***** válasza:
Hogyne lehetne halálos: ha a csivi egy éppen keményebb, nem túl kézben tartott kutyának támad, az egy rázással átsegíti a túlvilágon.
2012. szept. 7. 20:21
 23/28 A kérdező kommentje:
Tényleg viccbol írtam ki, nekem csivavam van és ma játék közbe megharapott h vérzett az ujjam. Elgondolkodtam vajon ha meregbol harap az mekkora lehet, természetesen nem halálos:-D a csivikkel kapcsolatba csak annyit h szerintem rossz hirnevuk alapján ítélik meg az összeset. Például ha egy kóbor keveréket látsz az utcán ahhoz nem mész oda megsimogatni, de egy kis csivihez egyből. A csivi megharap, a kóbor kutyahoz meg oda se mentél tehát nem tudott megharapni. Egyébként meg csak az szereti a csivavakat akinek már volt sajátja. Akinek nem volt az úgysem érti meg mennyi öröm van egy ilyen kis csöppségben.
2012. szept. 7. 21:31
 24/28 anonim ***** válasza:
Csivava mindenki szerint,a legagreszivabb és legyőzi a nagytestűeket.méregzsák
2012. szept. 8. 09:56
 25/28 anonim ***** válasza:

"Egyébként meg csak az szereti a csivavakat akinek már volt sajátja."

Nem így van, én minden kutyát szeretek, sőt minden állatot.

Egyik sem tehet arról, milyen küllemmel született, nagyon kedves lehet egy pitbull vagy egy stafford is. (komolyan írom, ismerek ilyeneket) Én szeretem a csivavádat is, dacára annak, hogy nem tartanék ilyen kutyát. Mezőgazdasági területem van, kuvaszt és nagytestű keveréket tartok, de tiszteletben tartom mindenki döntését, hiszen egy lakótelepi lakásban meg ilyen kutyákat nem lehetne tartani.

2012. szept. 8. 13:05
 26/28 anonim ***** válasza:
Nem is a külleme miatt, hanem alapból agresszív méregzsák, és csak azért olyan kis aranyosak, mert ruhákat adnak rá! :S Ha még szép is lenne, a természete akkor sem lenne jó.
2012. szept. 8. 17:25
 27/28 anonim ***** válasza:
jah még annyit, azért is lesznek ilyenek, mert szegényeket nem kutyaként kezelik,hanem valami játékszernek bele a táskába... és kb ez az élete, kis rózsaszin tütülét a kutyusra, mert milyen cuki-muki.... Sajnos az ember miatt lesz ilyen!
2012. szept. 8. 17:28
 28/28 Budai Letti válasza:
EZ JOBB MINT A MOZI.xd
2012. szept. 9. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!