Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csivava támadás lehet halálos?

Csivava támadás lehet halálos?

Figyelt kérdés

2012. szept. 7. 16:03
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Utolsó nem ez volt a kérdés, de köszi h leirtad a szubjektív véleményed a csivavakrol... Esetleg leirhatnad mit gondolsz a bernathegyikrol nagyon érdekelne.
2012. szept. 7. 16:38
 12/28 anonim ***** válasza:
Húúú, hát pont engem fenyítettél meg? Aki hülyét csinál belőled azt nem? De hát ha neked ez imponál, akkor jó....! :)
2012. szept. 7. 16:46
 13/28 A kérdező kommentje:
12Es melyik vagy mert én a 9esnek írtam vissza.
2012. szept. 7. 16:47
 14/28 anonim ***** válasza:
Én a 10-es voltam, elnézést kérek!
2012. szept. 7. 16:52
 15/28 anonim ***** válasza:
Persze .. csak kurv@ sok csivava kell hozzá...
2012. szept. 7. 17:05
 16/28 A kérdező kommentje:
Én is elnézést kerek:-) 10estol
2012. szept. 7. 17:08
 17/28 anonim ***** válasza:
HA ez nekem szólt, akkor lenne egy kérdésem . Miért épp a bernáthegyiről mondjam el a véleményemet? Egyébként maga a kérdés is csak egy poénként íródott szerintem. Szerintem nem csak én nem szeretem ezt a fajtát, de tök mindegy, nekem egy kutya a szememben nem azt jelenti, hogy táskában hordozzam, és ruhácskát adjak rá, és nagyon sajnálom őket, mert az ember ezzé tenyésztette, és azért is olyan a természetük, amilyen....
2012. szept. 7. 17:43
 18/28 anonim ***** válasza:
Igaza van! A csivavák tényleg kis harapós, agresszívek. Sajnos az ember tette ilyenné őket! :S Aki szereti, az szeresse, nem érdekel, de én sem szeretem őket!
2012. szept. 7. 17:47
 19/28 anonim ***** válasza:
a kérdésre válaszolva, marha vicces... :D Patkány vs csivava? Lehet a patkányra voksolnék! :D Egy csivava egy lepkét megölne, de mást nem! Ha veszett a kis csivava, akkor meghalsz!
2012. szept. 7. 17:50
 20/28 anonim ***** válasza:
Hogy lehettek ilyen rosszindulatúak, gonoszak...? Mi lenne ha mindenki ua. a fajtát szeretné? Úgy látom az, hogy tiszteletben tartani a másik ember érzéseit távol áll tőletek...
2012. szept. 7. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!