Hova fordulhatok segitsegert?
(3) Az eb tulajdonosa köteles ebét úgy tartani, hogy az eb a házban vagy annak szomszédságában lakók nyugalmát indokolatlanul ne zavarja, anyagi kárt ne okozzon, testi épséget és egészséget ne veszélyeztessen.
helyi ökormányzatnál próbáld meg. ugy tudom hogy a kennelnek bizonyos távolságra kéne lenni a kerítéstől de azt nem találtam most meg. bocsi
Már rég ivartalanítani kellett volna a kutyád és akkor most nem lenne rászállva a szukára. Akkor pedig gond sem lenne és másra sem kéne mutogatnod.
Ne csak a szomszédra hárítsd a felelősséget.
Kedves utolsó válaszolók!
A kutyám pontosan pároztatás miatt nem volt/lesz ivartalanítva. Ugyan ezt a lány kutya gazdája is tudta! Az én felelősségem a saját kutyám megóvása nem pedig az, hogy normális kenelt építsek a másiknak. Ha igazán figyelmesen olvastátok volna el akkor beleírtam azt is, hogy ha tudnék velük kommunikálni akkor megoldod hatna a probléma csak a baj, hogy nem lehet velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!