Mi a teendő ha a kutyába 'belesül' a széklet?
ÁLLJ!
Mégis mi a büdös francért hurrogtok le,ha kiírok egy kérdést.Najó,oké. 13 éves vagyok,és azért írtam ki ide ezt a kérdést,mert a szüleim azt mondják,hogy semmi baj sem lesz vele,mert gyakran megesik (ahogy az emberekkel) hogy székrekedése van egy kicsit.Mellesleg már elmúlt. De én mégis aggódtam érte,ezért írtam ki a kérdést.ÉS ROHADTUL SENKI NE MERJE MONDANI,HOGY MI NEM VAGYUNK FELELŐS ÁLLATTARTÓK,MERT FOGALMUK SINCS ARRÓL,MENNYIRE AZOK VAGYUNK.Van 3 örökbefogadott cicánk,és már több videónk is van a kutya-gazda közti kötelékünkről.Ugyanis pár éve a kutyus phszihés probrémákkal küzdött,így kaptuk.És közösen leküzdöttük,és had ne soroljam,mennyi mindent értünk el közösen.Ráadásul a szüleim évtizedek óta tartanak kutyákat,rengeteg profi tenyésztő és egyéb ismerősünk van. Mellesleg felhívtunk egy állatorvost,a legközelebbit (megsúgom : 60 km-re van innen,és a kutya konkrétan szívroham közelében van,amikor utazunk.angol bulldog) és azt mondta,hogy híg (tej) kaját kapjon,vagypedig olajat frecskendővel (?) a fenekébe. De mint mondtam,nem tudjuk 60km-ert utaztatni a kutyát,az is kétséges,hogy túléli-e,a problémái miatt.Mert hiába fejlődtünk rengeteget,egy kicsit mindig is ott lesz benne ez a pszihés dolog.Mindenesetre köszönöm az értelmes és kedves kommenteket,és hogy ennyire kiismertetek egy szerencsétlen kérdésből..
PSZIHÉÉÉÉS PROBLÉMA :DD
Na jó menj a francba tényleg.
Volt már állatorvosnál,több műtétje is volt (szintén a gondjai miatt,mielőtt valaki megint jól elpoénkodna rajta..)
De most úgy voltak vele a szüleim,hogy egy kis félnapos székrekedés miatt nem fogjuk utaztatni 60 kilométert,mert lehet hogy csak rosszabbul járna.Mert mint mondtam,én aggódtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!