Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Véres széklet? Ok? Teendő?...

Véres széklet? Ok? Teendő? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kényes kérdéssel fordulok "hozzátok".

Rögtön nem szeretnék orvoshoz fordulni, mert más tünetem nem volt, nem fáj nem rossz , semmi ilyesmi.

Tehát most voltam wc-n és a wc papír nagyon véres lett,gondoltam csak azért mert elég keményet sikerült produkálnom, lenéztem és a wc-ben is elég sok vért láttam:S

Olyan furcsa volt, mint amikor az ember elvágja egy ujját és lecsöpög a vér....tehát kicsit megijedtem.

Eddig csak olyan volt hogy a wc papír véres lett,de hogy a wc-ben is láttam volna vért, olyan még nem.

Nem fájt, most se fáj, nem vagyok rosszul se.

Eddig csak gyanakodtam,hogy aranyerem van mivel sokszor véres a papír,de akkor már biztos? Vagy ti mire gondolnátok? Olvasgattam róla a neten, sok oka lehet...

Ti mit csinálnátok?Hova mennétek?csinálnátok egyáltalán valamit?

Köszi előre is annak aki segít.

21L

2011. máj. 24. 14:24
 1/5 anonim ***** válasza:
De igen, ezzel rögtön orvoshoz kell fordulni! Senki nem lát beléd, attól, hogy nincs tünet, ezer súlyos baj okozhatja. Nem csak aranyér.
2011. máj. 24. 14:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Bármennyire is húzódozol a dologtól: orvos. A vér nem normális jelenség.
2011. máj. 24. 14:30
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Milyen orvoshoz érdemes ezzel fordulni?

És mégis mit fog csinálni ha elmondom?

Van ezzel kapcs. tapasztalatotok?

2011. máj. 24. 14:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A kemény széklettől kaphatsz aranyeret. Egy pillanat alatt kitüremkedik az erőlködéstől. Ez vérezhet is, de legfőképpen fájhat. Ha rendszeres, menj orvoshoz. Nem kell összecsinálni magad a félelemtől, kapsz kenőcsöt és elmúlik.
2011. máj. 24. 14:42
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi.

Igazából én inkább nem mennék mint mennék.

Pont ezért, mert valószínű aranyér, azért meg minek menjek el...?

Nem tudom mit csináljak, egyáltalán nincs "kedvem" dokihoz menni.Egyrészt félek hogy valami rossz dolog miatt lehet, másrészt meg az van bennem, hogy úgy sem az lesz.

2011. máj. 24. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!