Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szükségem lenne törzskönyvre...

Szükségem lenne törzskönyvre a kutyához? Többi lent

Figyelt kérdés
Szeretnék egy kiskutyát. Már ki is választottam a kennelt. Beszéltem a tenyésztővel is. Azt mondta, hogy ha a törzskönyv nála marad akkor olcsóbban oda tudja adni a kutyát. Őszintén nekem hobbi célra kellene. Nem szeretném kiállításra vinni, nem szeretném fedeztetni sem meg semmi. Ez esetben elfogadjam a tenyésztő ajánlatát? Hagyjam ott a kutya törzskönyvét és hozzam el olcsóbban a kiskutyát? Neki minek a kutya törzskönyve ha már nincs is nála? Vagy inkább fizessek többet és törzskönyves legyen? Nem tudom igazából, hogy milyen célja van ez esetben a törzskönyvnek.
2012. szept. 6. 00:31
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el a többi írást, rögtön a tárgyra térek! Keress másik tenyésztőt! - Mi abban a pláne, ha kiváltotta a törzskönyvet, mert olyan minőségű a kutyája, és kevesebbért adja el, a TK-t visszatartsa? Valami nem tiszta ebben az esetben!
2012. szept. 22. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!