Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan kell feldolgozni egy...

Hogyan kell feldolgozni egy kutyus halálát?

Figyelt kérdés
nagyon hiányzik:( És mindig ő jut eszembe mindneről
2009. júl. 28. 19:08
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Jézusom...:'(:'( hazakellett volna akkor hoznunk:'(:'(
2009. júl. 28. 20:51
 12/35 anonim ***** válasza:
Szia!Én két év alatt négy kutyát vesztettem el!Nekem egy új kis kutyus segítet feldolgozni a halál eseteket!Az állatorvosok kérnek pénzt és elviszik a menhelyre és,ha összegyülik több kutya tettem,akkor elégetik őket!Részvétem!
2009. júl. 29. 01:23
 13/35 anonim ***** válasza:
Ismerem az érzést, én 3 kutyust veszítettem már el, meg egy teknőst. A teki beteg lett. A kutyusok öregek voltak, és öregkori betegségeik. Nem tudok mit mondani az idő megold mindent. Mi egy idő után (jó pár hónap) beszereztük egy új kutyust, mert annyira üres volt ez a hatalmas ház, hogy nem bírtuk. Ő sokat segített hogy elfogadjuk a többiek nincsenek többé. Itt temettük el őket a kertben, a sziklakert alatt vannak. Nekünk is nagyon nehéz volt, a párom mély depresszióba is esett, vagyis hát innen indult neki (persze voltak más okok is, de ez is rátett egy lapáttal). A mai napig szed gyógyszert, de már jól van. Emlékezz rá hogy milyen csibész volt, és próbáld meg elengedni. Gondolj arra hogy jó helyen van a kis lelke.
2009. júl. 31. 18:11
 14/35 A kérdező kommentje:
Csak iszonyúan nehéz...Meg ha arra gondolok milyen kis butus rosszcsont volt akkor mégjobban hiányzik
2009. júl. 31. 18:29
 15/35 anonim ***** válasza:
Én 2 cicát és 2 kutyát vesztettem el. Az egyik kutyus pont a szülinapomon szökött el. Egész délután kerestem, de sehol nem volt. Az egyik sisám után 2 napig sírtam. Hat hónaposan tüdőrákban halt meg, amásik cicát elütötte az autó 14 évesen. A két cicámat amúgy anyukám és apukám az erdőben temették el, a kutyámat, pedig elszállították. Én nehezen dolgoztam fel, de sikerült. Most van egy cicám, a halott cica testvére, most 3 éves és egy 1 éves kutyusom.
2009. júl. 31. 20:42
 16/35 A kérdező kommentje:

Nekem a szülinapom előtt egy nappal halt meg:( részvétem..

Lehetne egy kérésem?? gyújtanátok neki egy gyertyát??:(Persze nem kötelező: [link] Köszi mindenkinek aki gyújt:(

2009. júl. 31. 23:13
 17/35 anonim ***** válasza:
Én gyujtottam érte, de bár ne néztem volna meg ezt az oldalt, azóta sírok! Kisbabák és kiskutyák halnak meg!!! :(
2009. aug. 1. 10:12
 18/35 A kérdező kommentje:
Köszi a gyertyát:( Ahha igen nagyon rossz nézni:"(
2009. aug. 1. 10:19
 19/35 anonim ***** válasza:
Én tíz éve vesztettem el imádott kutyámat, de a mai napig összeszorul a torkom, ha rá gondolok. Enyhül idővel a fájdalom, de életed végéig eszedbe fog jutni. Sajnos halandók vagyunk, mi is és az állatok is. Mi ott hagytuk az orvosnál, aki kezelte a klinikán, náluk van hamvasztás és ha lenne kertünk akár haza is hozhattuk volna urnában. Akinél nincs kertben eltemetési lehetőség, mert panelban laknak pl. ez a legjobb megoldás. Ha otthonról elviszik, akkor az állati fehérje feldolgozóba viszik.
2009. aug. 1. 12:24
 20/35 A kérdező kommentje:
Ahha velünk is ez volt:'(
2009. aug. 1. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!