Pitt Bull vagy Amerikai Stattfordshire Terrier kutyák tenyésztésével kapcsolatban. Szükséges hozzá bármilyen jellegü engedély? Honnan tudom hogy a megvásárolt kutyák tényleg fajkutyák? Mennyire költséges ezeknek a kutyáknak a tenyésztése?
Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 16:42
11/15 anonim válasza:
Nem akartalak megbántani azzal h olcsó,nem mondtam h nem jó kutya hisz nem láttam én csak azt akartam sugallni h például Rockstonéknál 300ezer egy kutya,nem pedig bántani!és ehez az árhoz képest olcsón hozzájutottál! rem nincs harag!?!
12/15 anonim válasza:
Jaj persze hogy nincsen !
De 5 éve , a 120 ezer ért is valamit , pénznek számított , de ma??
Áhhh !!!
Mindegy , persze nincsen harag , ne aggódj :)
13/15 anonim válasza:
Fajtatiszta pitt bull-t nem tudsz vásárolni Magyarországon! Csak amerikai staffordshire terriert! Ezt a fajtát válaszd,és csak is származási lappal!
15/15 anonim válasza:
Előző vagyok. DE lehet fajta tiszta pitet venni M.o-n nekem is van és biztos nem staff és nem keverék, értek hozzá, Az PITBULL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!