Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kis vagy nagytestű kutya?...

Kis vagy nagytestű kutya? Neked melyik van, és miért? Én nagytestű párti vagyok.

Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 15:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
én is a nagyobb kutyákat kedvelem,a kissebbeket nem igazán!!! Nekem Pitbullom van,másfajta kutyát már nem is nagyon tudnék elképzelni magam mellett csak,sztafit és pitet!!! kicsi soha nem kéne,de tetszik még a bullterrier,dobermann,cane corso,németdog...igazság szerint nekem az életem a staffordshire terrier,mindig is ilyet akartam az h pitünk lett egy véletlen de ők ugye mint tudjuk nem sokba külömböznek!!!igy nem is bánom,de tervbe van már nagyon egy kis szuka sztafi!!!
2009. júl. 30. 17:12
 22/24 anonim ***** válasza:
Nekem kicsi van(Bichon Havanese) imádom,de elfogadnék egy jó nagyot is!!A kicsire rálépünk,a nagytól meg sztem nem férnénk el...:D De szeretem az összes fajtát,akármekkora,imádom őket!!!
2009. aug. 10. 23:55
 23/24 anonim ***** válasza:

bernis vook.

a környékünkön élő kissebb kutyák tényleg nagyon agresszívak,.nem a kutyák hibájából,hanem mert a gazdáik nem normálisak .panelban tartott - soha el nem engedett-mindíg pórázon lévőkről írok!

mikor meglátnak egy nagyobb kutyát, felkapják a sajátjukat a hónuk alá,és még el is fordulnak !

miért ? mert a sajátjuk agresszívan lép fel !

morog,ugat a biztonságos kézből ?.

többen elengedjük a kutyáinkat a kijelölt futtatóban, de csak 1-2 ölebet engednek szabadon futni a nagyobb kutyákkal.

a többi mind pórázon és ölben ugatja a szabadon lévőket .

és mindíg a kicsi támad !!!

nem pedig a nagyobb,jól szocializált kutyák .

2009. aug. 14. 12:32
 24/24 anonim ***** válasza:
Nagy, mert tudományoskutatások szerint a kisttestűek agresszívabbak. Nekem goldim van, és félek a kistestűektől. Egy németjuhásszal, rotweillerrel a kutyasuliban úgy eljátszok, de a kistestűektől félek(kivétel a beagle, azok nagyok cukik, és barátságosak)
2010. febr. 14. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!