Kis vagy nagytestű kutya? Neked melyik van, és miért? Én nagytestű párti vagyok.
Szia!
Kicsi van mert nagykutya nem férne el a kertünkben!
Amúgy közepes termetű párti vagyok, kedvencem a lengyel alföldi pásztorkutya:-)))
Előző vagyok:-))
Bolognese kutyám van jelenleg.
Én is! Nekem egy bordeuxi dogom van! Imádom!
Úgy lehet dögönyözni azt a kis ráncos,húsos pofikáját! Masszírozgatni a fejecskéjét, ráülök a hátára, összedugom vele az orromat!
Mások vérebnek látják, de én csak egy kisbabának.:)
németjuhászom van, ajándékba kaptam, szóval nem sok beleszólási jogom volt:)imádom, okos, erős kutya, jókat tudok vele futni, nem mellesleg ránézésre egy fenevad, ami nem árt az olyan környéken ahol lakom:)(családi házas övezet)
de megértem a barátnőmet, aki panelban lakik, és yorkit választott. ő nem jár ki futni, a kutyával persze sétál rendszeresen. szóval azt is kell nézni, hogy "mire" kell a kutya, nem csak azt, hogy kinek melyik méretű tetszik:)
Beaglem és westim van. Miért? Csak!
Panelben lakunk, tarthatnék nagytestűt is de nekem ez a 2 fajta tetszik a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!