Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kis vagy nagytestű kutya?...

Kis vagy nagytestű kutya? Neked melyik van, és miért? Én nagytestű párti vagyok.

Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 15:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Jack Russelem van és kizárólag azért, mert ő tetszik. Természetesen szeretem a nagy kutyákat is, volt egy németjuhászom is ( már az örök vadászmezőkön van ):o(

De azért a kisebb kutyák jobban tetszenek. Meg hát ő legalább velünk aludhat. :o)

Nem biztos, hogy egy bernáthegyi elférne mellettünk:o)

2009. júl. 28. 15:10
 12/24 A kérdező kommentje:
Nekem kuvaszom van,szerencsére jó nagy udvarunk van. Kb 1hónapja halt meg a másik kutyusom tacsi és buldog keverék volt. De volt már egy 17éves németjuhász keverékem is. Rengeteg kutyám volt már,legtöbb kóborkutyus volt. Nekem a kistestüekröl a macska jut eszembe,ja és cicám is van.
2009. júl. 28. 15:14
 13/24 anonim ***** válasza:

berni pásztor.

nagy a lakás , kicsi a kert,így inkább bent van.

átalakítottuk ,hogy a bútoroktól is elférjen.

inkább csak a lábunk mellett fekszik,és pihen.

viszont napi 2 szer ,úszunk-futunk-mozgunk-sétálunk, mert a mozgás jót tesz mindenkinek.

néha le is kell locsolni az udvaron,mert tiszta sár a sok tócsában hentergőzéstől:)

a gyerekek is imádják, akárcsak mi.

a reggeli mozgás után ,néha egész délelőtt alszik.

a környék kis testű kutyáit csak wc-re meg kis sétákra viszik el. és majdnem mind agresszív. ő ellenben mindíg kedves,és szocializált. a kis kutyákkal is kijön, már amelyik hagyja.

ha már kutya, legyen mérete ,súlya,ereje,kiállása, nézzen ki kutyának.:)

ja ,és a döntést a lányok hozták !!!

még jó hogy a viziló nem háziasított :):):)

2009. júl. 28. 16:28
 14/24 A kérdező kommentje:
Egyetértek veled,én is a "nagyokat" tartom kutyának. Persze megértem ha valaki csak kistestűt tud tartani. Úgy tudom a kicsik amúgy is agresszívabbak,és ideggyengék.
2009. júl. 28. 16:42
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Anyukád az ideggyenge te k*cs*g:D
2009. júl. 28. 16:51
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy nekem az ember meg 185 cm-től ember, remélem vagy legalább ekkora, mert különben nem veszlek emberszámba. Na ez milyen???
2009. júl. 28. 16:55
 17/24 anonim ***** válasza:
25%
Még vmi, én még nem találkoztam agresszív kistermetű kutyával, ellenben agresszív németjuhásszal, rottweilerrel, staffordshire terrierrel, óriás snauzerrel bizony igen.
2009. júl. 28. 16:57
 18/24 anonim ***** válasza:
25%
És egy utolsó gondolat, szerintem ha valaki állatbarát, kutyabarát, akkor az az ÖSSZES kutyát szereti, különben nem jeletheti ki magáról azt, hogy szereti a kutyákat. Aki meg csak a nagytestűeket vagy csak a kistestűeket szereti, na az no comment. Az ilyen nem állatbarát.
2009. júl. 28. 17:05
 19/24 A kérdező kommentje:
16:51-es na nálad aztán nem kell ideggyengébb,de nemakarok lesülyedni a színtedre. Ja puszilom anyukádat. 16:55-ös sajnálom hogy félreértettél,nekem eddig ilyen tapasztalatom volt. 192cm vagyok.
2009. júl. 28. 17:09
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

16.51 és 16.55 ugyanaz:D

Sorry, meggondoltam magam, én a nagytestű "embereket" nem tartom embernek, 180 centi alatt ember az ember. Na ennyi, anyukámnak átadtam a puszit.

2009. júl. 28. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!