Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyus lenne a legjobb?

Milyen kutyus lenne a legjobb?

Figyelt kérdés
Nemrég halt meg a kutyusom.Nagyon hiányzik.Szeretnék egy újat csak nem tudom milyen fajta kéne.Mert az előző elég kajla volt és ez lett e veszte:\'(:(
2009. júl. 28. 12:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

13:24.re válasz!!

Tévedni emberi dolog, főleg akkor mikor gyorsan gépel valaki!!!

2009. júl. 28. 13:51
 12/20 A kérdező kommentje:
jóó mind1 lehet hogy csak félreírt:)
2009. júl. 28. 14:34
 13/20 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem menj ki egy menhelyre és nézz körül a 2-3 éves kutyák között. Ők nagyjából már lenyugodtak + valószínűleg már ivartalanították is (akkor még nyugisabbak) és válassz Neked megfelelőt pl: labda függőt (akkor úgyis csak arra figyel és nem rohangál össze-vissza).
2009. júl. 28. 18:50
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Én menhely párti vagyok. Ott biztos találsz olyat, akibe beleszeretsz első látásra ;o) És én a helyedben már egy felnőtt kutyát választanék.

De tök mindegy milyen kutyát hozol, ami neked tetszik - viszont egy dolgot taníts meg neki: járda szélén MINDIG leülünk, és csak akkor mehet át, ha TE mondod (nem amikor te lelépsz, hanem amikor mondod!!)! Ezt minden városi kutyának tudnaia kéne!

(az enyém is menhelyi kutya és kb 2 hónap után már magától ült le. A csodájára járnak a környéken, pedig nem nagy ördöngősség. Az a kedvencem, amikor mindenki mondja a saját kutyájának "nézz milyen okos, te miért nem vagy ilyen? - ilyenkor szívem szerint visszaszólnék, h a kutya képes lenne rá, csupán tanítani kéne -> ergo a gazda nem okos...de hát nem teszem :o) inkább csak begyűjtöm a dícséreteket :oP)

2009. aug. 17. 23:10
 15/20 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a kistestű kutyák a legkevésbé nyugodtak. De talán egy felnőtt menhelyi kutya tényleg jó ötlet. De minden kutyát nevelni kell, legjobb, ha iskolában, hiszen otthon az előzőt sem sikerült megnevelni. Másképp nem lesz nyugodt.
2009. aug. 18. 13:51
 16/20 anonim ***** válasza:
pireneusi hegyivadász ez nagyon gagyi esetleg pireneusi hegyikutya és az sem a legnagyobb fajta éppen
2009. aug. 18. 14:12
 17/20 anonim ***** válasza:

szerintem is menhelyről hozz kutyát. a kistestűek nem a legnyugodtabb kutyák közé tartoznak.

egy nyugodt kistestű kutyáról tudok csak: tibeti spániel. nem tudom, hogy hol lehet ilyet kapni, ahol még a körulmények is jók.

ha menhelyről hozol, az a biztos.

2009. aug. 18. 17:25
 18/20 anonim ***** válasza:

Szia!

A francia bulldog abszolút nem egy nyugodt, csöndes kutyus. Rokonoméknak is van, szoktam átmenni simizni őket, hát... ugrálnak, röfögnek, karmolnak, nagyon huncutok... viszont aranyosak is nagyon. Az a baj hogy amik kistestű kutyusok, azok általába terrierek, amikre abszolút az a jellemző hogy duracell elemmel működnek, nem lehet őket lelőni...:D Én tudom, nekem westie-im vannak. Esetleg a tacsi, ő talán annyira nem rosszaság.:D

2009. aug. 19. 07:46
 19/20 A kérdező kommentje:
az Én kutyim is terrier keverék volt.A tacsit azért nem szeretnénk mert sokan mondják hogy nagy a mozgás igényük.Meg a nevelő apámnak is tacsija volt és aztmondta imádott futkozni,és ez nálunk panelba nem nagyon lehet.:(
2009. aug. 19. 14:44
 20/20 anonim válasza:

Direkt lakásba való kutyát válassz !

Pl: egy yorkie ha sétáltatod akkor tök nyugis otthon

ha nem , akkor VESZEDELMES !!!

Szerintem pl egy ilyen kis ölebet vegyél mert az el is fér otthon !

2010. szept. 14. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!