Milyen kutyus lenne a legjobb?
13:24.re válasz!!
Tévedni emberi dolog, főleg akkor mikor gyorsan gépel valaki!!!
Én menhely párti vagyok. Ott biztos találsz olyat, akibe beleszeretsz első látásra ;o) És én a helyedben már egy felnőtt kutyát választanék.
De tök mindegy milyen kutyát hozol, ami neked tetszik - viszont egy dolgot taníts meg neki: járda szélén MINDIG leülünk, és csak akkor mehet át, ha TE mondod (nem amikor te lelépsz, hanem amikor mondod!!)! Ezt minden városi kutyának tudnaia kéne!
(az enyém is menhelyi kutya és kb 2 hónap után már magától ült le. A csodájára járnak a környéken, pedig nem nagy ördöngősség. Az a kedvencem, amikor mindenki mondja a saját kutyájának "nézz milyen okos, te miért nem vagy ilyen? - ilyenkor szívem szerint visszaszólnék, h a kutya képes lenne rá, csupán tanítani kéne -> ergo a gazda nem okos...de hát nem teszem :o) inkább csak begyűjtöm a dícséreteket :oP)
szerintem is menhelyről hozz kutyát. a kistestűek nem a legnyugodtabb kutyák közé tartoznak.
egy nyugodt kistestű kutyáról tudok csak: tibeti spániel. nem tudom, hogy hol lehet ilyet kapni, ahol még a körulmények is jók.
ha menhelyről hozol, az a biztos.
Szia!
A francia bulldog abszolút nem egy nyugodt, csöndes kutyus. Rokonoméknak is van, szoktam átmenni simizni őket, hát... ugrálnak, röfögnek, karmolnak, nagyon huncutok... viszont aranyosak is nagyon. Az a baj hogy amik kistestű kutyusok, azok általába terrierek, amikre abszolút az a jellemző hogy duracell elemmel működnek, nem lehet őket lelőni...:D Én tudom, nekem westie-im vannak. Esetleg a tacsi, ő talán annyira nem rosszaság.:D
Direkt lakásba való kutyát válassz !
Pl: egy yorkie ha sétáltatod akkor tök nyugis otthon
ha nem , akkor VESZEDELMES !!!
Szerintem pl egy ilyen kis ölebet vegyél mert az el is fér otthon !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!