Panelba kutyát? Yorki, Bolognai, vagy Havanese?
Bosszúálló: Ha nem foglalkozol vele,vagy leszidod,vagy egyedül hagyod,akkor bosszúból pisi,kaki,cipőrágás meg ilyesmi :D
Legalább is a mi bordóink az így állt bosszút a hasonló dolgokért :D
Engem is nyaggat a lányom...
Mennyibe kerül a Yorki és a west highland white terrier?
Körbenéztem a neten, nagyon tetszik a mini yorki. Tudom hogy agyontenyésztett, de az én lányom talán pont ezt szeretné benne hosszútávon, hogy MINI!
A Westi jó természetű???
A jobb "minőségü" yorkik 100.ezer körül vannak. éN nem nagyon ajánlanám,pláne gyerek mellé. Túl kicsi könnyen sérül,egy ismerős gyereke egyszer ráült,de olyat is halottam,hogy a gyerek rácsapta véletlenül a kocsiajtót és meghalt szegény kutya. És a yorkiknak gyakran cápa fogsoruk van valamint még jó pár betegség,szegénykéket túl tenyésztették. Én nagyon ajánlanám neked a tibeti spánielt: [link]
Nekem ilyen van és rajong a gyerekekért és 5 kg körül van,és nem rongál,nem ugat, igaz sokat van vele foglalkozva.
Bolognai:D Spagetti?
Olyan hogy mini yorkie meg nincs... 2-3.1 kg a yorkie a standard szerint.
Egyszerű, mezei (utcai) keverékre nem gondoltál?
Menhelyeken rengeteg van válogathasz: kor, méret, szőr, szín szerint. És ha kis testű, rövid szőrűt választasz akkor alig kell gondozni a szőrét, + még ha fizetsz is valamenyit akkoris sokkal olcsóbb mint ha ragaszkodsz a tk-hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!