Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Panelba kutyát? Yorki, Bologna...

Panelba kutyát? Yorki, Bolognai, vagy Havanese?

Figyelt kérdés
Kislányom (8) megőrjít egy kutyával. Panelban lakunk, erkély sincs. Ha be is adom a derekam akkor valamilyen pici, de gyerekbarát kutyust szeretnék. Melyiket ajánlanátok?
2009. júl. 28. 12:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Bosszúálló: Ha nem foglalkozol vele,vagy leszidod,vagy egyedül hagyod,akkor bosszúból pisi,kaki,cipőrágás meg ilyesmi :D

Legalább is a mi bordóink az így állt bosszút a hasonló dolgokért :D

2009. júl. 28. 13:12
 12/22 anonim ***** válasza:

Engem is nyaggat a lányom...

Mennyibe kerül a Yorki és a west highland white terrier?

2009. júl. 28. 13:22
 13/22 anonim ***** válasza:
westi-t ajánlanám én is.. :)
2009. júl. 28. 13:23
 14/22 anonim ***** válasza:
Én írtam először a bosszúállót. Az én bolognesem azt csinálta, ha vmit nem engedtem meg neki, hogy látványosan a konyha közepére pisilt! Amúgy meg imádnivaló mind, rengeteg szeretetet adnak, nagyon hálásak mindenért. Ha meg pont ott van a kutyakozmetika is, akkor nagyon jó helyzetben vagy! Én magam oldottam meg mindent, elég könnyű beletanulni, csak sok időt elvesz. Még a yorki mellett az szól, hogy nagyon pici és így jobban való lakásba. Ha már vásárolsz, akkor nézz bele a fülükbe! Ha büdös és váladékos (nem száraz és tiszta),akkor fülgyulladása van- ezt könnyű kikezelni. Ha nagyon kakis a feneke, akkor fosik, ez is lehet gond. Ha a fogai nem szabályosak, akkor ez jelentheti a túltenyésztést a bolognese-nél.
2009. júl. 28. 13:44
 15/22 A kérdező kommentje:

Körbenéztem a neten, nagyon tetszik a mini yorki. Tudom hogy agyontenyésztett, de az én lányom talán pont ezt szeretné benne hosszútávon, hogy MINI!

A Westi jó természetű???

2009. júl. 28. 14:08
 16/22 A kérdező kommentje:
Tényleg... Mennyibe kerül a Yorki és a west highland white terrier?
2009. júl. 28. 14:09
 17/22 anonim ***** válasza:

A jobb "minőségü" yorkik 100.ezer körül vannak. éN nem nagyon ajánlanám,pláne gyerek mellé. Túl kicsi könnyen sérül,egy ismerős gyereke egyszer ráült,de olyat is halottam,hogy a gyerek rácsapta véletlenül a kocsiajtót és meghalt szegény kutya. És a yorkiknak gyakran cápa fogsoruk van valamint még jó pár betegség,szegénykéket túl tenyésztették. Én nagyon ajánlanám neked a tibeti spánielt: [link]

Nekem ilyen van és rajong a gyerekekért és 5 kg körül van,és nem rongál,nem ugat, igaz sokat van vele foglalkozva.

2009. júl. 28. 14:42
 18/22 anonim ***** válasza:

Bolognai:D Spagetti?

Olyan hogy mini yorkie meg nincs... 2-3.1 kg a yorkie a standard szerint.

2009. júl. 28. 16:53
 19/22 anonim ***** válasza:
14:42-nek: Nekem is tibeti spánielem van, imádom, nyugodt, csendes kutya, akkor is elvan a kanapé sarkában, ha nem foglalkozunk vele, és azt is hagyja, hogy dögönyözzem.Nem kell nyírni, nem divat kutya, és tényleg szereti a gyerekeket. A tiéd mennyi idős? Az enyém már 14 éves sajnos.
2009. júl. 28. 17:55
 20/22 anonim ***** válasza:

Egyszerű, mezei (utcai) keverékre nem gondoltál?

Menhelyeken rengeteg van válogathasz: kor, méret, szőr, szín szerint. És ha kis testű, rövid szőrűt választasz akkor alig kell gondozni a szőrét, + még ha fizetsz is valamenyit akkoris sokkal olcsóbb mint ha ragaszkodsz a tk-hoz.

2009. júl. 28. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!