Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Panelba kutyát? Yorki, Bologna...

Panelba kutyát? Yorki, Bolognai, vagy Havanese?

Figyelt kérdés
Kislányom (8) megőrjít egy kutyával. Panelban lakunk, erkély sincs. Ha be is adom a derekam akkor valamilyen pici, de gyerekbarát kutyust szeretnék. Melyiket ajánlanátok?
2009. júl. 28. 12:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Egy kutya nagy felelősség. Ha te nem akarod,akkod inkább hanyagold még egy darabig. Nem elég neki,egy kis simi,séta meg kaja. Foglalkozni kell velük,mert a fejetekre nőhet,még egy ilyen picike is,pláne a yorki.

Egyébként ha már kistestű és panelba,akkor francia bulldog vagy jakc russel terrier :)

De a három közül amit leírtál akkor már inkább a bolognese.

2009. júl. 28. 12:36
 2/22 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem mindenképpen Yorki kell.Mert a többieknek nagyra nő a szőre vinni kell vágatni szóval az nagy munka:)Meg a Yorkik azok elég gyerekbarátok.:)
2009. júl. 28. 12:37
 3/22 anonim ***** válasza:
30%

Az,hogy egy kutya gyerekbarát lesz,az neveléstől függ.

És a yorkinak is nő a szőre :D

2009. júl. 28. 12:38
 4/22 anonim ***** válasza:
igaza van az előttem szólónak.Tényleg ha te nem akarod akkor inkább ne vagy hanyagold egy időre amíg a lányod nagyobb nem lesz és majd tud róla gondoskodni:):)
2009. júl. 28. 12:39
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindhárom kutyának sok a baj a szőrével, rendszeresen (napi szinten) kell ápolni, és a bolognese / havanese fülével is gond szokott lenni. A bolognese és havanese elég nehezen lesz szobatiszta, és bosszúálló fajták :) Én a yorkit javaslom. Mind gyerekbarát, ha úgy neveled. De nagyon sok törődést igényelnek!!!!
2009. júl. 28. 12:41
 6/22 anonim ***** válasza:
De azért mégse annyira.Mint pl a bolognai-nak.Mondjuk még a Havanese elmegy:):):))
2009. júl. 28. 12:42
 7/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nekem gyerekkoromban spánielem volt, úgyhogy tudom, hogy mit jelent a szőrápolás :)

Pont a ház alatt van a kutyakozmetika is.

Természetesen most még ellene vagyok, de ha lesz kutya akkor én is ugyanúgy oda leszek érte, mert állatbarát vagyok, szeretem a kutyákat. Inkább a bútorokat féltem.. :)

2009. júl. 28. 12:55
 8/22 A kérdező kommentje:
Hogy hogy bosszúálló fajták???
2009. júl. 28. 12:56
 9/22 Sexylady ***** válasza:
Én west highland white terrier-t javasnom, aranyos, gyerekberát, és könnyen tanítható:)
2009. júl. 28. 13:05
 10/22 anonim ***** válasza:
8 éves gyereknek ne legyen kutyája. Vagyis az a te kutyád lesz. Egy rokonom lánya (12éves) most vált meg egy egy éves havanesetől, mert megunta..
2009. júl. 28. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!