Gyerekeim kutyát szeretnének. Bolognai pincsre gondoltunk. Aki ismeri, megírná milyen. Mármint a viselkedése. Hogy kell gondozni? Mennyibe kerül? Köszi.
Komolyabban nem ismerem, azt mondják sokat ugat... a sulimban is volt egy az udvaron, az is mindig ugatott, ez mondjuk panelban gond lehet. De szerintem a legtöbb kistermetű kutya ilyen ugatós. Ahogy én láttam eddig.
Ugye minden nap vinnétek sétálni? Milyen gyakran vinnétek kutyás társaságba?
Az egész család vállalja, vagy csak tényleg csak a gyerekeknek veszed, mert kisírták maguknak?
Tökéletes lenne az elgondolásod a helyéról.
Viszont érdemes nagyon megválasztani, honnan veszel. A fehér kutyáknál sajnos nagyon sokszor előfordul az allergia. Megfelelő egészségű, pigmentű szülőktől kisebb az esély rá.
Egy jó tenyésztőnél, ha időben bejelentkezel, és elmondod, milyen környezetbe veszed a kiskutyát, ki fogja tudni neked választani azokat a kicsiket, amelyek megfelelnének a gyerekekhez pl.
Első kutyánk lesz. Azért vártunk mostanáig, mert mostanra úgy érzem már elég nagyok a gyerekek, s nekem is van már szabad kapacitásom mellettük. Persze igyekszünk naponta sétáltatni. Azt nem tudtam, hogy kutyatársaság is kell neki. A húgoméknak van egy pulija.
Már nézegettem a neten, de nem tudom fontos-e, hogy törzskönyve legyen. Tenyészteni nem akarjuk. Ez esetben vehetek fajtatiszta, de törzskönyvvel nem rendelkezőt is? Melyik évszak a legjobb? Egyelőre azt mondtam a gyerekeknek, várjunk tavaszig-nyárig. Jó időben, főleg, ha nem járnak iskolába könnyebb beszoktatni a családba. De, most, hogy már igent mondtam a kutyára, egyre türelmetlenebbek.
A bichon bolongese nem alkalmas arra hogy kint tartsátok.
Folyamatosan veletek akar majd lenni.
A nyár jobb lenne , hiszen akkor otthon vannak a gyerekek. A kölyök nevelés megoldódna.
Türelmetlenek, mert gyerekek:))
Nem csak a tenyésztés miatt kell a törzskönyves kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!