Beagle kutyám magasabb az átlagnál. Ez mit jelent?
valószínüleg tényleg nem fajtatiszta beagle.
Sokan szaporitanak beaglenek kinéző kutyával, aztán lehet, hogy csak keverék.
Biztos láttál már basset fülű, ráncos fejű beaglet, na ott se tisztavérűen lettek ki tenyésztve.
Nagyon sok, jól sikerült bigli keverék van, pl. ha agárral, terrierrel keveredik akkor szinre, formára tök olyan, de genotipusában akkoris keverék, aztán úgy szokott lenni, hogy a későbbi generációban jönnek ki a furcsaságok.
Attól, hogy keveréknek mondjuk a kutyusod, nehogy megsértődj, nem a te hibád, ugyanúgy szeretni való kutya, de ne vidd tovább a fajtában ezt a vért, a te felelősséged is, hogy a beagle fajta olyan maradjon ahogy azt a standardban leirták.
14:16os! persze h vannak hosszú lábú és rövidebb lábú biglik, de leginkább a kanok között van ilyen különbség.
Egy szuka beagle nem lehet semmiképp nagyobb 40 cm-nél magasabb, főleg hogy a max.40 cm a kanokra vonatkozik leginkább.
Egyébként is nem lehet belelátni a genetikájába, hogy azt mond hogy ő tuti nem keverék.
pl. ő keverék; aztán egy laikus beaglenek mondaná: [link]
na most ha őt bepároztatták volna egy beaglelel, akkor ki mondaná meg a kölykökre nézve hogy nem keverékek? csak később válik gyanússá, hogy a felmenők nem lehetnek biglik.
13:56 os vok..
Szia!
Az én beagle kanom is nagyobb mint a többi hasonló a tiedhez, kb. így néz ki: [link]
De én igy is nagyon imádom:)
14:48-as vagyok
*többi,
És még annyit hogy az én kanom magassága kb. 45cm:)
hát vmiért nem jó a link a képhez...
akkor javítok: [link] erre a kutyusra gondoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!