Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek melyik a legnépsze...

Szerintetek melyik a legnépszerűbb kutya fajta a menősködők körében?

Figyelt kérdés
Vagyis melyik számít a legmenőbb fajtának?

2012. aug. 30. 22:18
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
0%

Németjuhász

Doberman

Bulldog

Rottweiler

2012. aug. 30. 22:51
 12/28 anonim ***** válasza:
egyértelműen a pitbúúú ,amik általában valami ocsmány amstaff vagy bull keverékek,de lehet feszíteni velük a cigánypurdéban
2012. aug. 30. 23:06
 13/28 anonim ***** válasza:
Rottweiler, Pitbull ez a kettő, németjuhász az kizárt, hogy azzal fel lehessen vágni!
2012. aug. 30. 23:13
 14/28 Bambika115 válasza:
68%
Gratulálok,hogy a kutyák témakörben is tudtok cigányozni.Csak megsúgom,hogy a 90%-uk fél még a yorkiktól is nem,hogy amstaff-ja legyen.Mellesleg ismerek egy roma párt akiknek beagle-jük van és sok kutyatartó példát vehetne róluk a tartását illetően.
2012. aug. 30. 23:18
 15/28 A kérdező kommentje:
Félig cigány vagyok. :D
2012. aug. 30. 23:31
 16/28 anonim ***** válasza:

Ez jó, mármint ez a származásra utaló eszmecsere és végkifejlet!!!:D

Mire irányul a kérdésed? Te is menősködni akarsz egy kutyával, vagy éppen nem tetszenek akik ezt teszik? Egyébként nagy butaságnak tartom, ha valaki csak ezért vesz kutyát. A kutyát pedig sajnálom, mert aki e célból vesz kutyát, az hamar megunja, nem viseli gondját, előbb-utóbb nyűggé válik és "jobb" esetben a kert végében végzi egy rövid láncon! A rosszabb esetet nem ecsetelném, mindenki tudja...

2012. aug. 30. 23:44
 17/28 A kérdező kommentje:
A kérdést kíváncsiságból tettem fel.Amúgy nem kenyerem az ítélkezés,de az olyan önző embereket pont elítélem akik csak azért vesznek kutyát hogy a farkukat növesszék.Sajnos tényleg elég sok ilyan van.
2012. aug. 30. 23:51
 18/28 anonim ***** válasza:
golden retriever, nem tudom h menő-e, de sokan tartanak
2012. aug. 31. 00:16
 19/28 Mókusgyilkos ***** válasza:
amstaff: velük mégis h lehet rajoskodni? ismerek nem 1et de eddig annyit vettem észre h ha vmi nála kisebb akkor arra szeret ugrani de ez a terrier vér miatt van és nem a harci kutya ősök okán. akiket ismerek a legveszélyesebb momentumuk az h felugranak rád és képen nyalnak :D [mondjuk azzal a szájszaggal ölni lehet.]
2012. aug. 31. 04:14
 20/28 anonim ***** válasza:
Legtöbben amstaffal menőznek mostanában, itt a telepen is van jópár, sajnos a gazdik inkább a 'faroknövesztésre' helyezik a hangsúlyt, nem a nevelésre.
2012. aug. 31. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!