Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tudtok közepes méretű kutyafaj...

Tudtok közepes méretű kutyafajtákat? Csajok, nektek milyenek tetszenek?

Figyelt kérdés

Magyarul olyan kell, ami nem nő nagyra. :)

Csajok, mindhattok kis méretűeket is, csak hogy nektek milyen tetszik .. :)

2012. aug. 23. 20:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Foxterrier. Makacs, értelmes, energikus, nem való mindenkinek:)
2012. aug. 23. 20:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Menhelyi kutyák közt is rengeteg ilyen van. Sok még kölyök, de előre megállapítható a leendő mérete.
2012. aug. 23. 20:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értelmezem, te csajozni akarsz a kutyával? Akkor nem érdemes emiatt állatot tartani. Te legyél helyes, és akkor fogsz tetszeni a lányoknak. amúgy foxterrier. Vele lehet jókat futni, sétálni. Ölebeket nem szeretem, bár a legtöbb cicababának a táskakutyák jönnek be
2012. aug. 23. 21:09
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem (csak) csajozásra .. :)

Most is van egy szép keverék kutyám. Nagyon szeretem, szeret. :)

Csak ha már kutya, akkor tetszen a lányoknak is :)

2012. aug. 23. 21:25
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem a kutya fajtája a lényeg, hanem az, ha látja a lány, hogy bánsz a kutyáddal és, hogy szereted. :)

Amúgy meg, minden lánynak más jön be, van, aki a csivavákra bukik, van, aki német boxerre, megint más egy magyar vizslára, és persze, van, aki egy menhelyről megmentett kutyára. Egy egész jellemrajzot tudnak készíteni belőled a lányok, ha látják, hogy vagytok a kutyáddal :)

2012. aug. 23. 21:50
 6/10 anonim ***** válasza:

Sőt, ha keverék talán még arra is gondolhatnak, hogy megmentettél egy árva lelket a menhelyről. :) De valóban inkább az számít, hogyan bánsz vele.

Egyik barátnőm egyenesen b*zisnak tartja azokat a fiúkat, akik ölebekkel mászkálnak az utcán, tehát embere válogatja. De van, aki a csivaváktól olvad el, de attól az idősebb nénik is, nem tudom melyik korosztályt szeretnéd megcélozni, de ne kutyafajtán keresztül tedd.

Az én barátomnak egy tacsi keveréke van, de nem úgy ismerkedtünk össze, hogy odamentem a kutyájához nyáladzani, hanem nekem is van egy kutyám (dobermann), hamar egy hullámhosszra kerültek a kutyáink is, és mi is. :)

Kedvenc fajtám dobermann, így talán egy dobishoz mennék oda, hogy de gyönyörű kutyája van. :P De a tacsikat és keverékeik is nagyon tetszenek.

2012. aug. 23. 22:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is erősítem azok táborát, akik a bánásmódra voksolnak.

Nekem 10 kilós keveréktől kezdve 60 kilós keleti pásztorig minden méretben van kutyám... nincs ilyen szempontból ideálom. (mondjuk turcsi kutyám nincs, de ha menhelyi lenne, még olyan is jöhetne:))

Inkább a mostanit vidd kutyasuliba, látszódjon rajttok, hogy élvezitek egymás társaságát, kielégíted a kutyád igényeit, aki így energikus, életvidám,...

Amúgy ismerek olyan "srácot", aki elég komoly beosztásban dolgozik, van egy kb. 8 kilós kutyája, és ŐV-re jár vele, + maga is ŐV oktató a "civil munkája" mellett... Ja, és nem a zsírtól 100 kiló szerintem.:D

Mégsem nevetséges, sőt, szerintem tök jó, olyan kiegyensúlyozottnak tűnik.

Szerintem inkább az a nevetséges, ha valaki hurkára gyúrja magát, szanaszét van tetoválva, és még egy szögesnyakörves bullterrierrel is próbálja üzenni, hogy tőle aztán félni kell mert mekkora vagány csávó. (Az ilyenről annyira lerí, hogy belül törékeny kis nyuszi...minden, csak nem FÉRFI.)

2012. aug. 23. 22:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a fiú tetszik, aki jellemben hozzá illő kutyát választ. Teljesen mindegy a fajta. Az egy más kérdés, hogy nekem van kedvenc fajtám, a mudi, de ezt csak akkor tartom előnynek egy fiúnál, ha azért választotta, mert jellemében, igényeiben pont olyan ez a fajta, amilyenre neki szüksége van és törődik is vele. Ha valaki csak azért választaná, hogy nekem tetsszen, vagy nem törődne vele rendesen, páros lábbal rúgnám ki.
2012. aug. 24. 00:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
És még annyit hozzátennék, hogy egy kutya akár 15 évig is élhet. A kérdésed alapján most olyan 15-20 lehetsz. 30-35 évesen már családod lesz valószínűleg, tehát csajozni már nem fogsz járni, de a probléma, amit a nem megfelelő fajtaválasztás okozott, megmarad.
2012. aug. 24. 00:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek a 8-9-es válaszolóval. A kutya tükrőzze a te személyiségedet.
2012. aug. 24. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!