VÉlemény a pitbullokról?
Figyelt kérdés
légyszi ird le a véleményedet a pitbullokról!!!2009. júl. 27. 12:56
21/26 anonim válasza:
Igazából arra reagálnék, aki azt írja, hogy gyerek közelébe sem való. Több kutyánk volt már (többnyire keverékek), a legkülönbözőbb méretben, a 7 kilós kis vakarcstól a 60 kilós nagy dögig. Most épp egy roti-staffi keverékünk van, aki ráadásul nem is kölyökként került hozzánk. Egy kutyánkban sem bíztam meg annyira mint ebben a "vadállatban". Tőlünk is mindent eltűr, de a gyerek a mindene. Tudom, hogy bármit csinálhat vele (ő is és az ismerős gyerekek is) a kutya sose fog még csak rá mordulni sem. Mikor befogadtuk szüleim nagyon ellenezték, mert ők is úgy gondolták, hogy gyerek mellé felelőtlenség ilyen kutyát hozni, mára belátták, hogy tévedtek, egy ilyen kutya a gyereknek tényleg igaz barát, mindig kapható egy kis játékra, lehet dögönyözni. Az se mellékes, hogy a gyerekem nyugodt szívvel hagyhatom egyedül otthon, mert tudom, hogy a kutya vigyáz rá.
22/26 anonim válasza:
szia! nekem pitem van,hihetetlen kedves,barátságos,nyugodt kiegyensúlyozott kutya! imádja a gyerekeket,az embereket nem tesz külömbséget köztük,imád minket,rajong a labdáért,sok barátja,kezes annyira nagyon teljesíteni akar,lesi minden mozdulatunkat,nézi h mikor járhat a kedvünkbe,mindig kapható egy kis játékra, viszont a macskákat és a yorkikat nem szereti(ahogy én sem)!!! soha sem hagy egyedül minket mindig ott van hol mi.11 hónapos...
[link] itt megnézheted az adatlapját képeit,a leggyönyörűbb kutya a világom!!! NAGYON IMDÁDOM A PITEKET,SZTAFIKAT Szia
23/26 anonim válasza:
jó gazdi jó kutya, rossz gazdi rossz kutya.
24/26 anonim válasza:
szerintenm pit k*****a aranyos most veszek eggyet és nem véreb!!ahonnan veszem előszöl látott a nagy írzom vágottfülü harcukatyés játszott velem tök ari szóvsl naon helyeseke szépek okosak!!!csak nevelés kérdése amugy az egyész!!!!:)
25/26 anonim válasza:
a legkeményebb,a legelszántabb,a legizmosabb és a legszeretnivalobb,nincs nála jobb,gyönyörű,és az izmai a legdurvábbak!ez az én véleményem
26/26 anonim válasza:
van egy 6 hónapos pitbullom de nem ugatja az idegeneket hogy tanítsam be hogy meg ugassa őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!