Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » VÉlemény a pitbullokról?

VÉlemény a pitbullokról?

Figyelt kérdés
légyszi ird le a véleményedet a pitbullokról!!!
2009. júl. 27. 12:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%

Én személy szerint csak am. staffokat ismerek, s bár lehet, h rosszul tudom, de elég közel állnak egymáshoz.

Ismerőseim (mmin az am.staffok) rendkívűl szerethetőek, ember centrikusok, bűbájosak. Első ránézésre résmísztő a pofájuk, de amint "elvigyorogják" (lihegnek, lelkesednek) magukat megáll bennem az ütő, h mennyire édesek. Következő kutyám elképzelhető, h am. staff lesz, mert szerintem ez a fajta egy kihívás.

ismerek am. staffot, aki velem, gazdijával bűbáj drága, de akármekkora, akármilyen kutya a közelbe kerül neki lendül és látszik rajta, hogy legszívesebben széttépné. A legjobb bnőm am staffja nagyon kézben van tartva, bár nem eléggé, mert kölyök kutyákra mindig ráugrik, ha nincs pórázon. A többiekkel bűbáj, nem támad kifogyhatatlan energiákkal játszik.

Sajnos igaza van az előttem szólónak, tényleg vigyázni kell, hogy a falkavezér mindig te legyél, mert sok konfliktushoz vezet,ha az ösztöneit hagyod kiforrni. A más kutyákra való agresszívkodás, vagy dominanci minden formáját le kell tiltani, és nagyon sokmindenhez kell már kölyök korában szoktatni, mert ez a fajta az újdonságra agresszivitással reagál.

Ez a véleményem, de nem egy-egy kutyáról, hanem az amstaffról, pit bullokkal nem volt még személyes élményem, így róluk nem is nyilatkozom.

2009. júl. 27. 13:17
 12/26 anonim ***** válasza:
26%

Utolsó:

Állítólag a pitek és az amstafok régen egy fajta voltak,csak külön vált a küllem vonal meg a vonal.

De szerintem ez kicsit tévit,mert a pitek meg az amstaffok stílusa egy kicsit mintha másabb lenne :D :D

2009. júl. 27. 13:20
 13/26 anonim ***** válasza:
31%
Utolsó vagyok: Nem arra gondoltam,hogy a pitek agresszív állatok az amtaffok meg nem.
2009. júl. 27. 13:21
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
Na én is azért mondtam bizonytalanul, mert mindenkitől mást hallok az am staff-pit kapcsolat kérdésről. :D
2009. júl. 27. 13:22
 15/26 anonim ***** válasza:
28%
Ha már "pitbull típusú kutya", akkor inkább Cane Corso. Szerintem sokkal "aranyosabb", és abszolút családcentrikus.
2009. júl. 27. 13:28
 16/26 A kérdező kommentje:
a corsok egyáltalán nem ,,pitbull tipusuak"
2009. júl. 27. 13:29
 17/26 anonim ***** válasza:
29%

A corsonak semmi köze a pitthez.

Azért mert vágott fülű,azért még közel nem egy kategória.

Nekem most corsóm van,régebben pittek voltak.

Nagyon jó a corsó,de közelébe nem érhet a pitteknek.

Pittezni egy életstílús,akinek nem volt pittje,az sose fogja megtudni milyen is az. A tudatlanok,meg had harcikutyázzanak. Kennyék a hajukra az agyonszaporított divatkutyájukat.

2009. júl. 27. 13:32
 18/26 A kérdező kommentje:
WWW.PITBULL.FORUMX.HU
2009. júl. 27. 13:36
 19/26 anonim ***** válasza:
9%

A véleményeket kérdezed:

Rondák, agresszívak, gyerekem közelébe se engedném.

Lepontozhatsz, mert utálom őket, látom itt az a divat :)

2009. júl. 27. 13:37
 20/26 A kérdező kommentje:
KEDVES ISMERETLEN, MINDENKI MAGÁBÓL INDUL KI...
2009. júl. 27. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!