Hogy vegyem rá a szüleimet hogy, hogy télen kapjak egy szibériai husky-t? Mert nem nagyon szeretik az állatokat és nem tudom hogy mennyibe kerül egy fiatal husky?
ahogy én tudom a menhely kegyetlen hely!
DE MIND1
akkor fussunk neki még egyszer és mindent felfogok
Ezt az ostoba, primitív hozzá állást! Már csak a fejemet tudom fogni! Még hogy a menhelyi kutyák azért kerültek be, mert hibásak!
Tisztázzuk, ha egy kutya szökős, az csak az elhanyagolás, rossz nevelés, bánásmód miatt van. A beteg kutyák pedig szinte mind egytől egyik a szaporítóktól származnak -azoktól a szaporítóktól, akiket te is támogatnál. Te ezeket hallottad vagy a saját kis agyadból szedted össze? Ha ezt a felfogást nevelték beléd a menhelyekről, akkor szégyen, hogy milyen emberek vállalhatnak gyereket, milyen tanárok taníthatnak, milyen a közfelfogás. Komolyan kezd kinyílni a bicska a zsebemben! A legtöbb kutya nem saját hibájából kerül be menhelyekre, hanem mert a gazdája egy barom volt, megunta a kutyát, nem akart rákölteni pénzt, elhanyagolta és így nem tudta kezelni az ebet, stb. És igen, a menhelyek borzasztóak, mert nincs elég ember ott, hogy a kutyák igényeit megfelelően kielégítsék, csak szenvednek bent szerencsétlenek. De pont ezért olyan nagyszerű tett, ha valaki menhelyről hoz ki állatot.
menhelyen nyilván vannak beteg kutyák,de őket csak akkor adják örökbe ha már meggyógyultak!!
annyi szép és egyedi kutya van ott ingyen!!
amit az előző linkelt, kapásból vagy 6 kutyába beleszerettem annyira szépek és különlegesek :)
ha te őket csúnyának találod,akkor nem vagy komplett!!
Ahol én lakom ott van egy menhely, és ott a beteg kutyákat meggyógyítják, megkapnak minden kezelést, féreghajtást, ivartalanítást mivel saját állatorvosuk van. És csak utána fogadhatók örökbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!