Szerintetek normális az ilyen?
nem te vagy a hibás!!
annak a srácnak fogalma sincs ,hogy ő milyen szabályokat sértet, közterületen póráz nélkül van a kutyája úgy,hogy agresszív és szájkosár sem volt rajta elég durva..
a környékünkön is van pár hülye kutyás aki azt hiszi az ő kutyája tökéletes és nem bánt senkit,póráz nélkül sétáltatják,hogy hallgat a nevére jah ahogy Marcika elképzeli mi.. egyszer egy spániel megtámadta a bichonomat,belerúgtam a kutyába akkor kicsit meghátrált de újra rátámadott a kutyámra, a gazdi rohan szólítgajta a kutyát Fifike nem szabad, aztán amikor látta,hogy belerúgottam a kutyájába engem akart feljelenteni,hogy milyen jogon rugdosom a kutyáját,mondom talán azért mert a tőle kisebb kutyámat megtámadta és nem fogom tétlenül nézni ,hogy szét tépik ,mondtam neki,hogy közterületen póráz nélkül kutyát sétáltatni tilos és én jelenthetném fel ezért és ha még egyszer póráz nélkül látom az agresszív kutyádat feljelentelek, azóta azon a kutyán mindig van póráz,de ez a spániel is fut ugatva vicsorogva felénk,hát ha pitbullom lett volna ,akkor megszívja az biztos..
imádok minden méretű fajtájú kutyát, de hülye gazdákkal sajnos nem lehet mit tenni :S
Egyértelműen a srác volt a hibás, szóval ha fel is jelent, őt fogják elővenni (már ha történik vmi az ügyben).
A sok nagyokos pedig felfoghatná végre, hogy közterületen továbbra sem sétáltatjuk póráz nélkül a kutyánkat!!! És ha legközelebb egy kisgyerekre veti rá magát egy ilyen szocializálatlan kutya?
Nálunk is minden sétán van olyan, hogy betámadják a kutyámat, kis testűtől a nagyig, enyém labi - nem csinál semmit, beáll mögém és vár. Ha tudnád, hogy melyik környéken sétáltat általában, nyugodtan készíthetnél róla fotót, ahogy póráz nélkül van a kutyája, bemenni a polgármesteri hivatalba vele, vagy ráhívni a közterületest!
Én már a paprikasprayn gondolkodok erősen, de sajnálnám azért a másik kutyát...
19:11
Teljesen igazad van....énsem csinálhattam volna jobban:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!