Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tehetek holnapig az...

Mit tehetek holnapig az amstaff kolyokutyam fulevel?

Figyelt kérdés
Levagattam pont egy hete a kis fuleit(en barom)es befertozott nagyon gennyes!Az allatorvosom azt ajanlotta hogy tegyek ra oxigenesvizet, es megis tettem, es szegeny ugy razza a fejet hogy a sebek meg a gennyek hullnak le rola, es nagyon budos is!Csak azt nem ertem miert nem vettem eszre eddig, pedig egesz nap vele vagyok majdnem!Mondjuk a seb ravan nove a gennyre es sztm azert! Holnapra kell vigyem az allatorvoshoz de addig is szeretnek neki valami jot tenni!Vagy az lenne a jo ha nem tennek semmit?

2012. aug. 28. 18:50
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Igen, elmeletoleg hamar bekellett volna gyogyulnia, de elofordul keves kutyanal hogy talan rossz kenoccsel kenegetik!De nem kell szivinfartot kapni egybol, ez nem rak hogy nem gyogyithato! es nem kotozzuk, nincs ra szukseg! fertotlenitve lesz a seb es helyrejon! es koszonom mindenki jo, rossz tanacsat velemenyet!
2012. aug. 29. 08:41
 32/33 anonim ***** válasza:
0%
Minek kellett levágatni? Ha nekem amstaffom lenne, hagynám ahogy van. Ő ilyen, és kész. Ezt sohase értettem, hogy ez miért jó.
2012. aug. 30. 22:56
 33/33 A kérdező kommentje:
Mert van akinek fontos hogy nemcsak o hogy nez ki, hanem a kutyaja is! De ammugy nyugi, helyrejott fulecske, ma veszik ki a cernat:)
2012. aug. 31. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!