Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tehetek holnapig az...

Mit tehetek holnapig az amstaff kolyokutyam fulevel?

Figyelt kérdés
Levagattam pont egy hete a kis fuleit(en barom)es befertozott nagyon gennyes!Az allatorvosom azt ajanlotta hogy tegyek ra oxigenesvizet, es megis tettem, es szegeny ugy razza a fejet hogy a sebek meg a gennyek hullnak le rola, es nagyon budos is!Csak azt nem ertem miert nem vettem eszre eddig, pedig egesz nap vele vagyok majdnem!Mondjuk a seb ravan nove a gennyre es sztm azert! Holnapra kell vigyem az allatorvoshoz de addig is szeretnek neki valami jot tenni!Vagy az lenne a jo ha nem tennek semmit?

2012. aug. 28. 18:50
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
2012. aug. 28. 19:47
 12/33 A kérdező kommentje:
2012. aug. 28. 19:47
 13/33 Winner of Royal Hill ***** válasza:
100%

Félig lerohadft a kutyád füle,nem zavar?

Hidrogénperoxiddal locsold addig amíg intenzíven pezseg.Aztán nyomj rá betadint jócskán,majd ha ezzel is elkészültél tegyél rá vagy Tenazyme tőgyinfűziót vagy Tetran kenőcsöt.

Azt azért hozzátenném hogy szép kis állatorvosod van,még ha a sógorod is...

Egyébként nem láttad a fülét hogy be van gyulladva,pirosít????

2012. aug. 28. 19:59
 14/33 A kérdező kommentje:
Nanana! Nyugi! Nem lattam, mert a seb ravolt nove! valami egyszerubb dolgokat ajanl jo ember mert nem vagyok az allatpatikaba!van aszocilinem pl! Holnap majd adnak rendes kezelest!Amugy az allatorvosnak sem sok koze van hozza, en vagyok felelotlen!ha jobban figyelek ra talan hamarabb eszreveszem!
2012. aug. 28. 20:03
 15/33 Winner of Royal Hill ***** válasza:

Ennél egyszerűbb szereket??

Fület vágattál ember, minimum betadinnak meg betadine kenőcsnek kellene otthon lennie! Melyik országban élsz???

2012. aug. 28. 20:06
 16/33 anonim ***** válasza:

Ohh szegény :/

Én azért elvinném egy másik orvoshoz már csak azért is, hogy ő mit ajánlana :)

Meg fog gyógyulni láttam már rosszabbat.De betadine-ozd a fülecskét :)

2012. aug. 28. 20:10
 17/33 A kérdező kommentje:
En pillanatnyi megoldast kerem jo ember!Itt nem arrol van szo hogy nem veszek neki meg semmit! Csak most epp nincs nyitva semmi:) helyrejon persze, hisz kezelesre fog jarni!en inkabb hagyom pihenni a kis csopseget!
2012. aug. 28. 20:13
 18/33 A kérdező kommentje:
asocilint ajanlottak akkor miert vennek betadint?
2012. aug. 28. 20:16
 19/33 anonim ***** válasza:

Paradicsom nincs otthon? :)

Az gyulladás csökkentő (elvileg) :/

De szerintem is inkább pihentesd, majd holnap úgyis kiderül mit kell csinálni lessz akkor eleget piszkálva, had pihizzen :)

2012. aug. 28. 20:17
 20/33 A kérdező kommentje:
Nem tennek a sajat sebemre sem paradicsomot!Eddig a kamilla volt a legokosabb sztm!
2012. aug. 28. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!