Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tehetek holnapig az...

Mit tehetek holnapig az amstaff kolyokutyam fulevel?

Figyelt kérdés
Levagattam pont egy hete a kis fuleit(en barom)es befertozott nagyon gennyes!Az allatorvosom azt ajanlotta hogy tegyek ra oxigenesvizet, es megis tettem, es szegeny ugy razza a fejet hogy a sebek meg a gennyek hullnak le rola, es nagyon budos is!Csak azt nem ertem miert nem vettem eszre eddig, pedig egesz nap vele vagyok majdnem!Mondjuk a seb ravan nove a gennyre es sztm azert! Holnapra kell vigyem az allatorvoshoz de addig is szeretnek neki valami jot tenni!Vagy az lenne a jo ha nem tennek semmit?

2012. aug. 28. 18:50
1 2 3 4
 21/33 Winner of Royal Hill ***** válasza:

Azt amit te írogatsz nem is ismerem! Azok a szerek amiket én ajánlottam a legjobbak közt vannak,nem drágák és egy alap kutyatulajdonosnál mindig van belőle valamelyik.

Ha ennyire bölcs vagy akkor minek kérdezgetsz minket?

Lepontozhatsz,nem hat meg,de te kérdeztél én meg válaszoltam.

Nagyon sok harapott, tépett sebet tettem már rendbe az ajánlott szerekkel állatorvos nélkül,amivel sokan szaladtak volna varratni,ezek mind nyomnélkül gyógyultak..

2012. aug. 28. 20:24
 22/33 A kérdező kommentje:
En nem pontozok senkit ne haragudj!en nem azert vagyok ezen az oldalon hogy barkit megiteljek, es nem mondtam hogy nem jok azok a szerek, de en nem tartok magamnal semmifele orvossagot, kenocsot, stb.meg akkor sem ha en sebesulok meg! Ha valamit ajanl az orvos megveszem, ha nem ajanlja akkor minek vennem meg? vagyis en igy vagyok ezzel!
2012. aug. 28. 20:28
 23/33 Winner of Royal Hill ***** válasza:

Ez az első kutyád?

Mert ha kutyát tartasz akkor a betadine a minimum aminek lennie kell otthon,de jobb ha beszerzel egy tubus Betadine kenőcsöt, egy tubus Tetran kenőcsöt,és ha külföldön élsz könnyen lehet, hogy hozzájutsz a Tenazyme tőgyinfúzióhoz.

2012. aug. 28. 20:38
 24/33 A kérdező kommentje:

Nem elso, de korabban nem volt mutve egysem! Mindenkepp beszerzem holnap! Es tobbe nem teszek ilyet! Persze en nem akartam, a parom ragaszkodott hogy a nagy antenakat vagassuk, pedig ugy olyan aranyos volt:)

[link]

2012. aug. 28. 20:43
 25/33 Winner of Royal Hill ***** válasza:

Vágott füllel sokkal szebb a staff :)

Csak oda kell rá figyelni...

2012. aug. 28. 20:45
 26/33 A kérdező kommentje:
lehet hogy en is szebb lennek ha levagnak a ket fulem!
2012. aug. 28. 20:47
 27/33 Winner of Royal Hill ***** válasza:
Az lehet...:D
2012. aug. 28. 20:50
 28/33 A kérdező kommentje:
Nah persze!:P En igy nagyon jol vagyok! A fuleim meg nem antennak mint a kutyue voltak!
2012. aug. 28. 20:51
 29/33 anonim ***** válasza:
Egyet nem értek...Hogyan jutott odáig az a fül, hogy genny, meg egyebek. Anno jó pár kölyök vágott fülét kezeltem. Naponta letisztítottam a vágás helyét és betadinnal lekentem, majd kötöttem.Még hasznos is a seb kezelése, mert nem húzza össze a var a széleket.Nagyon gyorsan, gyönyörűen gyógyultak.
2012. aug. 28. 21:34
 30/33 anonim ***** válasza:

Ha a vödröt leveszed akkor vakarja? nincs otthon, vagy szomszédnak bárkinek Tetran kenőcse? De ha más nincs otthon akkor kamillás vizzel lemosni. Az szárit, és fertőtlenit is.

Infra lámpa?? az is fertőtlenit.

2012. aug. 28. 22:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!