Mit tehetek holnapig az amstaff kolyokutyam fulevel?
Azt amit te írogatsz nem is ismerem! Azok a szerek amiket én ajánlottam a legjobbak közt vannak,nem drágák és egy alap kutyatulajdonosnál mindig van belőle valamelyik.
Ha ennyire bölcs vagy akkor minek kérdezgetsz minket?
Lepontozhatsz,nem hat meg,de te kérdeztél én meg válaszoltam.
Nagyon sok harapott, tépett sebet tettem már rendbe az ajánlott szerekkel állatorvos nélkül,amivel sokan szaladtak volna varratni,ezek mind nyomnélkül gyógyultak..
Ez az első kutyád?
Mert ha kutyát tartasz akkor a betadine a minimum aminek lennie kell otthon,de jobb ha beszerzel egy tubus Betadine kenőcsöt, egy tubus Tetran kenőcsöt,és ha külföldön élsz könnyen lehet, hogy hozzájutsz a Tenazyme tőgyinfúzióhoz.
Nem elso, de korabban nem volt mutve egysem! Mindenkepp beszerzem holnap! Es tobbe nem teszek ilyet! Persze en nem akartam, a parom ragaszkodott hogy a nagy antenakat vagassuk, pedig ugy olyan aranyos volt:)
Vágott füllel sokkal szebb a staff :)
Csak oda kell rá figyelni...
Ha a vödröt leveszed akkor vakarja? nincs otthon, vagy szomszédnak bárkinek Tetran kenőcse? De ha más nincs otthon akkor kamillás vizzel lemosni. Az szárit, és fertőtlenit is.
Infra lámpa?? az is fertőtlenit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!