Hogyan taníthatom meg arra a kutyámat, hogy egy helyre pisiljen?
az első válaszolónak azt mondanám, hogy azért tettük kennelbe, mert még kicsi, és nem szeretnénk, ha kiásna/kitúrna mindent. A veteményeskertünk nincs elkerítve. A kutyát mellesleg estére illetve csak akkor zárjuk be, mikor nem vagyunk otthon. KÜlönben meg egész nap kint vagyok vele, és játszunk... Egy éves korától, mikor már nem lesz ilyen rossz, és tudom, hogy nyugodtan elfekszik, le fogjuk bontani a kennelt. Mellesleg attól is félek, hogyha a kutya előre megy, valaki benyúl, és egyszerűen ellopja... Ne szólj be úgy, hogy fingod sincs az egészről...
Az utolsónak köszönöm a választ, én is inkább erre hajlok, a házba mellesleg nem jöhet be. Az udvaron eddig mindig össze-vissza kakilt/pisilt. A pisi az még nem olyan nagy baj. Amúgy hiába rakom egy helyre neki, próbálkoztam vele, csak sajnos még kicsi, és széttúrja meg megeszi... Természetesen a teraszra is feljöhet, de onnan már leszoktattuk arról, hogy ne oda pisiljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!