Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vélemények a Sophie's Pearl...

Vélemények a Sophie's Pearl Kennelről?

Figyelt kérdés
Huskyt szeretnék jó helyről. Érdekelne a ti véleményetek is.

2012. aug. 27. 15:54
1 2 3 4
 31/33 Akiteki ***** válasza:
86%

Kedves Kérdező!

Remélem, hogy a tőlem származó kiskutyák gazdái nem ide írogatnak, hanem engem keresnek fel, ha valami kérdésük van. És ez így is szokott lenni.

A legjobb személyesen meggyőződni a dolgokról, látogass el néhány kennelbe, ne csak hozzám.

A szánhúzós névtelent nem ismerem, gyanítom, hogy ő sem engem. Ennek az oka, hogy a szánosok nem szoktak (vagy igen-igen ritkán) rendes kennelből kutyát vásárolni, megcsinálják otthon maguknak a keverékeket és azokkal versenyeznek. Egyetlen malamut tenyésztőt ismerek, aki aktívan (már amennyire nálunk azt a néhány kilométeres távot annak lehet nevezni) versenyzik a kutyáival.

Egyébként meg beszéljünk az ügyről egy év múlva, mert épp egy hete vitték el verseny célokra az egyik kutyusomat.

Persze biztos, hogy az agár keverékek között nem ő lesz a tuti nyerő, de az biztos, hogy nem is fog félpályán lefeküdni. :))

Nem igazán értem a névtelen haragját, de ez legyen az ő baja.

Az, hogy egy elejtett mondatba sikerül belecsempészni vélt dolgokat, igen izgalmas téma.

Egyébként nem én féltem, a lányom aggódott, hogy vajon a két fiatal kan is ugyanolyan jó haverok lesznek-e, mint hajdan a két első kutyám. És igen, így van. A legjobb barátok. Sőt múlt héten az egyik kölykünket hoztuk vissza, mert a régi gazdája rájött, hogy mégsem kell neki, vele sem volt gondja a háznál lévő kanokkal.

Valóban, elég sok kutyám van ivartalanítva. (Most már ez is gond lesz, az agyam eldobom!) Ennek oka, hogy az első szukám emlődaganatban halt meg igen fiatalon 9 évesen. Soha többé nem szeretnék ilyet átélni, és mivel az ivartalanítás valamelyest csökkenti ennek kockázatát, ezért minden szukámat maximum a 2. alom után ivartalanítom. Van ezen kívül néhány olyan kutyám is, akit sosem szándékoztam tenyészteni, őket is értelemszerűen ivartalaníttattuk.

Ritkán jövök fel ide, mert egy okoskának az is felmerült a fejében, hogy itt akarom elpasszolni a kutyáimat, ezért ha néha eladó kutya van nálunk, akkor messzire elkerülöm az oldalt.

Bármilyen további kérdésre mailben szívesen válaszolok.

akiteki@gmail.com , vagy a facebookon is megtalálsz.

Üdvözlettel: Béres Gyöngyi

2012. okt. 1. 20:18
 32/33 Akiteki ***** válasza:
81%
Ja, és még valami: nincs időnk a honlapunkat frissíteni a régi html módban (majd lesz arra is, de most sok a munka), ezért a lányom csinált egy másikat, ahol a friss információk vannak: [link]
2012. okt. 1. 20:21
 33/33 eloljaro ***** válasza:
80%
Csak hogy megtörjem a kört nekem kettő kutyám is van tőle és messzemenőkig meg vagyok elégedve mint a kutyusokkal mind a tenyésztővel !! Ért a kutyákhoz és nem szaporit mint az országban sokan !!!! Nem abbol kell levonni a konzekvenciát amit ismeretlenek mondanak hanem fel kell venni vele a kapcsolatot és meg kell győződni ,majd le kell vonni saját tanulságunkat igy kiderül ki a hitelt érdemlő hozzászóló.
2013. júl. 2. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!