Szerintetek Pitbull?
2012. aug. 27. 12:20
11/18 anonim válasza:
Van benne valami, de nem sok.
De nem azért kell megtartani mert pitbull vagy nem pitbull.
Aranyosnak tűnik.
Hát az hogy mi lehet benne nehéz megmondani, ahogy írták talán labi. De lehet nem labi hanem anyja/apja is keverék.
12/18 anonim válasza:
ebbe semmi pites nincsen szerencsére.
13/18 A kérdező kommentje:
hát nem mondanám,hogy szerencsére....mivel edzeni szerettem volna...de persze megtartom,mert imádom:)
2012. aug. 30. 10:25
14/18 anonim válasza:
Olyan egy negyed részt lehet pit kb. Valószínű, hogy valamelyik felmenője pit volt vagy pit keverék, nagyszüleiből. És ezért örökölt valamicskét kinézetben.
15/18 dR.senkiházi válasza:
Nem sok van benne,de azért észrevehető.
16/18 anonim válasza:
Nekem labrador staffordshire keverékem van, és teljesen így néz ki. :) Ha komolyan dolgozni szeretnél egy kutyával, mindenképpen (igazi) tenyésztőtől vásárold!
17/18 A kérdező kommentje:
a kutyát kaptam..:)
2012. aug. 30. 17:32
18/18 anonim válasza:
Valószínűleg mix kutyus de bull és terrier vonalakat is látok.... egyébként tökjó látszik rajta h pörgős :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!