Amerikai steffordshire kutyus szeretnék?!
Figyelt kérdés
Sok mindennek utána néztem, de arra sajnos sehol nem kaptam választ, hogy mi van akkor ha egy 2éves kutyus kerülne hozzám? Van 3 gyermekem is, de annyira már nem kicsik, hogy ne tudják, hogy kell bánni egy kutyával! A kutyus egyébként menhelyen van, onnan szeretném hazahozni.2012. aug. 26. 18:24
1/18 anonim válasza:
Ez az adott egyedtől függ. Tudnak valamit a múltjáról?
2/18 A kérdező kommentje:
A menhelyen dolgozó hölgy elmondta,hogy kifejezetten nyugis kutyus és a teszteken is simán átment!Nyugott szívvel ajánlja gyerek mellé.Arra gondoltam,hogy mielőtt magamhoz venném,először csak látogatnám a gyerekekkel és együtt vinnénk ki sétáltatni.Én már teljesen beleszerettem annyira szeretetre éhes!
2012. aug. 26. 18:59
3/18 anonim válasza:
Az csak és kizárólag a kutyától és tőled függ, hogy mi lenne, ha hozzátok kerülne, senki nem tudja előre megjósolni a fajtája és a kora alapján. Mire vagy konkrétan kíváncsi?
4/18 A kérdező kommentje:
Arra lennék kíváncsi,hogy felnőtt korban is tanácsos-e gyerekekkel összetenni?A férjem mindenképpen kölyköt szeretne,pont azért mert a felnőtt kutyától féltené a gyerekeket.
2012. aug. 26. 19:35
5/18 anonim válasza:
Ha a kutya nem akarja azonnal megenni a gyerekeket, meg nem fél tőlük, és ésszel vagytok az első hetekben (nem maradnak együtt felügyelet nélkül, nem nyúzzák a gyerekek a kutyát, satöbbi), akkor nyugodtan. A felnőtt kutya annyiból biztonságosabb választás, mint egy kölyök, hogy a jelleme nem fog már változni, ami kölyköknél azért megesik. Ráadásul nem kell szenvednetek a szeleburdi kölyökkorral meg az akaratos kamaszkorral, mert azon már túl van a kutya. Ha most nyugis és rendes, akkor ha nem cseszitek el, ilyen is marad :) De menjetek el, nézzétek meg családilag, az a biztos.
6/18 anonim válasza:
Én is azt tanácsolom, amit akumi :)
7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek a hasznos tanácsokat!Már holnap megyek is a gyermekeimmel,hogy összeismertessem őket a kutyussal!Remélem minden ok lesz :)
2012. aug. 26. 21:47
8/18 anonim válasza:
Szuper :)
Majd számolj be, hogy ment :)
9/18 A kérdező kommentje:
Megtörtént az ismerkedés :-) Nagyon nyugott.Megtudtam azt is,hogy gyerekek mellett nött fel és elkobozták a gazdjától,mert állandóan ellete.A hangját se lehetett hallani.Szót fogad a parancs szavakra is.Még el is feküdt nekünk,hogy a hasát simizzük.Azt hiszem ő lesz a következő kutyánk :-) Én teljesen beleszerelmesedtem az ártatlan pofijába :-)
2012. aug. 27. 17:19
10/18 anonim válasza:
Jaj de jó :))
Mikor viszitek haza? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!