Ki a hibás? Valóban elvennék a kutyámat?
Szerintem ő lenne a hibás!
Te figyelmeztetted!
Ha valaki pl. megsimogat egy kutyát kerítésen keresztül, és ki van írva, hogy a kutya harap, akkor az aki megsimogatta a felelős. Itt te is szóltál neki!
úristen ,hány éves ez a hülye gyerek??
de hogy pszihiátriai(bocsi nem tudom ,hogy írják) eset az biztos!!
nem lehetne az anyával beszélni vagy vmi rokonával??mert elég gáz,hogy megmérgezné a kutyádat ,meg a macskákat terrorizálja ez állatkínzás,hanem másért ezért már fel kéne jelenteni!!!
ha lenne harapás és nincs szemtanú tuti téged vonnának felelőségre !!
nálam majdnem ez volt, a kutyám antiszoc. volt a gyerekeket nem szerette,ha egy is közeledett már oda kapott és ugatott amikor a rehabilitálás alatt voltunk fontos volt,hogy hirtelen gyerek/ember ne nyúljon a kutyához csak akkor amikor én látom a kutyán hogy nyugodt,egyik séta alkalmával egy gyerek rohant felénk síkitózva én mondtam neki,hogy ő harapós ne nyúlj hozzá ,erre meg a pofájához nyúlt basszus ha nem jó a reflexem akkor a gyereket tuti megharapta volna utána hevesen ugatott a kutyám, a gyerek sírni kezdett ,de mondom nem harapta meg szerencsére, a szülő rohan oda ,hogy mért engedtem a kutyám oda a gyerekéhez,meg milyen felelőtlen vagyok, mondom nem én vagyok a felelőtlen hanem maga ,hogy a gyerekét oda engedi idegen kutyához,mondtam,hogy rehabilitáció alatt van a kutyám és egy rohanó,síkitózó gyerek eléggé felzaklatta,szerencsére volt ott egy bácsi aki szintén mondta,hogy a gyerek nem kérdezte meg ,hogy meg szabad e simogatni,csak hozzá nyúlt és hogy én is mondtam ne nyúljon hozzá,csak hát azt hittem megértette erre meg mégse..
most már végeztünk a rehabbal, a kutyám a 3 éves uncsitesómmal nagyon jól elvan,persze el magyaráztam neki,hogy óvatosan nyúljon hozzá ne tegyen hirtelen mozdulatot,de a kutyum tűri a simit és a dögönyözést, amúgy minden gyerekkel nagyon jól kijön már bárki megsimogathatja,már azóta eltelt pár év és tényleg minden gyerekkel nagyon jól kijön :)
szóval azért írtam le,hogy ha nem lenne szemtanú akkor tuti te lennél a hibás, szerencsére az én esetemnél,volt egy bácsi aki a nővel megértette,hogy én nem tehetek semmiről..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!